Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mama-transsexual a surorilor Kardashian dă cântarul peste cap! Caitlyn Jenner a luat proporţii serioase

Publicat:

Dupa ce in urma cu trei ani, , pe atunci , a cheltuit 4 milioane de dolari pentru procesul de transformare din barbat in femeie, acum nu prea pare sa mai aiba grija atat de mult de fizicul ei. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi intr-o forma dezastruoasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Raicu, despre motivul pentru care nu are o relatie. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Libera! Nu vreau sa supar pe nimeni”

13:06, 21.03.2024 - Fosta prezentatoare TV nu este implicata in nicio relație amoroasa la momentul actual, fapt ce a starnit unele curiozitați in spațiul public. Frumoasa vedeta a dezvaluit ca, dupa multe provocari, a reușit sa se regaseasca. De ce Andreea Raicu nu are iubit, de fapt. Foto Andreea Raicu sta departe de…

NBA - San Antonio Spurs si vedeta Victor Wembanyama vor disputa un meci la Paris

13:51, 19.03.2024 - Baschetbalistul francez Victor Wembanyama, tanara vedeta a NBA, si antrenorul sau, Gregg Popovich, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca echipa San Antonio Spurs va sustine cel putin un meci la Paris in sezonul viitor, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Dupa victoria lui Spurs in fata…

Vedeta de pe Tik Tok, agresata in timp ce mergea prin mall. A refuzat sa dea autografe și a fost lovita: ”Au inceput sa ma impinga”

11:00, 13.03.2024 - O vedeta de la noi, virala pe Tik Tok, a ajuns sa fie victima agresiunii chiar in timp ce se plimba prin mall. Ea a fost oprita de doi tineri care au incercat sa faca o poza cu ea, insa pentru ca a refuzat, aceștia s-au razbunat. Prin ce momente de panica a fost nevoita sa treaca.

Reacția lui Pep Guardiola dupa ce Kevin De Bruyne s-a aratat revoltat ca a fost schimbat in Liverpool - Manchester City

22:36, 10.03.2024 - Kevin De Bruyne, coordonatorul de joc de la Manchester City, a creat un moment tensionat in minutul 69 al meciului cu Liverpool (1-1), cand a fost inlocuit de Pep Guardiola cu Mateo Kovacic. Vedeta „cetațenilor” i-a reproșat pe loc decizia antrenorului sau, iar Guardiola a oferit o prima reacție cu…

Știrile Antena Stars. Lenna Horvath vrea sa aduca ramașițele fiicei sale in Romania! Ce probleme a intampinat: ”Mi s-a spus ca...” / VIDEO

15:55, 07.03.2024 - Lenna Horvath a dat noi detalii despre drama pe care o traiește. Vedeta iși dorește cu orice preț sa aduca ramașițele fetiței sale acasa, insa a intampinat probleme inca din primele momente in care a ajuns in cimitir. Iata ce s-a intamplat!

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.


Ce parere ai despre aceasta stire?