Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Laura Vass, ce se întâmplă în ultima perioadă cu tine? Şi fanii au observat schimbarea: "Ţi-ai făcut buzele exagerat de urâte"

Publicat:

este foarte diferita în ultimul timp, lucru observat si de fanii ei care au urmarit-o îndeaproape de-a lungul anilor. Cântareata nu mai este la fel ca altadata.
Manelista tine mereu legatura cu publicul pe contul sau de socializare. Aceasta le-a transmis un mesaj, împreuna cu o fotografie, dar internautii au fost îngrijorati din alt motiv. "O zi frumoasa începe cu un zâmbet", a scris .
La scurt timp, toata lumea a observat ceva schimbat la artista.


"Si zâmbetul unde este?", "Ti-ai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii care au carduri la Banca Transilvania au primit inștiințarile. Ce se intampla cu sediile din toata țara in perioada 1-6 mai

22:20, 01.05.2024 - Romanii care au carduri la Banca Transilvania au primit inștiințarile. Ce se intampla cu sediile din toata țara in perioada 1-6 maiUrmatoarea saptamana va fi una dificila pentru romanii care au conturi la Banca Transilvania.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Trecerea la ora de vara. Cardiolog: „E important sa avem cele 8 ore de somn in conditii de intuneric”

09:05, 30.03.2024 - Medicul primar cardiolog Ștefan Busnatu a declarat pentru news.ro ca lumea trebuie sa conștientizeze impactul trecerii la ora de vara asupra sanatații și ca este necesara ajustarea ritmului circadian, in paralel cu respectarea regulilor de somn, activitate fizica și repaus alimentar.„E important de…

SCHIMBAREA VREMII IN ROMANIA Prognoza ANM pentru urmatoarea perioada

10:35, 02.03.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat de obicei, mai ales in vestul și centrul țarii. The post SCHIMBAREA VREMII IN ROMANIA Prognoza ANM pentru urmatoarea perioada first appeared on Informatia Zilei .

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.

Ce se va intampla daca Regele Charles va muri

10:30, 06.02.2024 - Ce se va intampla daca Regele Charles va muri Prințul William revine la indatoririle publice incepand de miercuri, 7 februarie. In ultima perioada, el i-a fost alaturi soției sale. Reamintim ca Prințesa de Wales a fost operata luna trecuta și, dupa doua saptamani de internare, va necesita o perioada…


Ce parere ai despre aceasta stire?