Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Kylie Jenner, :i se cam clatinĒ "tronul"! Noua senza:ie a muzicii pop "i-a arĒtat posteriorul imens pe covorul ro"u a atras aten:ia tuturor 

Publicat:

Ultima apari:ie a Talliei Storm pe covorul ro"u ar putea fi consideratE o adevEratE declara:ie de rEzboi pentru , un adevErat mogul al cosmeticelor, care este "i posesoarea unuia dintre cele mai bombate posterioare din showbizul interna:ional.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video Plaja Copacabana din Rio de Janeiro a devenit un imens ring de dans. 'Regina muzicii pop' a sustinut un concert gratuit 'in cel mai frumos loc din lume'

10:15, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani ai artistei, informeaza AP, citat de news.ro.

Fosta lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile! Cum a aparut pe covorul roșu

11:35, 03.05.2024 - Irina Shayk, fosta iubita a starului Cristiano Ronaldo, a avut o apariție spectaculoasa in New York. Rusoaica a participat la un eveniment in New York, alaturi de alte nume importante din moda, cinematografie și muzica, la o gala organizata de fundația Regelui Charles, The King’s Trust Global. FOTO.…

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula!

08:50, 29.03.2024 - Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! Continue reading Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! at Tabu.

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ministerul Finantelor a atras, luni, peste 443 de milioane de lei de la banci

15:01, 19.02.2024 - Ministerul Finantelor (MF) a imprumutat, luni, 443,2 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 39 de luni si un randament mediu de 6,21% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR), potrivit Agerpres.…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.


Ce parere ai despre aceasta stire?