Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ispita Maria, acuzatĒ cĒ e tunatĒ din cap pânĒ în picioare: "Toate nenaturale!". RĒspunsul a fost pe mĒsurĒ

Publicat:

Frumoasa ispitE de la "", , a primit un mesaj tEios din partea unui internaut. Roxcata nu a putut sE se abtinE xi i-a rEspuns , apoi a fEcut publicE toatE conversatia dintre cele douE.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Oamenii de știința au creat un șoarece cu șase picioare, in loc de organe genitale: Se cauta, de fapt, eliminarea cancerului

05:01, 10.04.2024 - Un grup de cercetatori portughezi a facut o descoperire uimitoare: un embrion de șoarece cu șase picioare, rezultat intamplator al unui experiment genetic. Cele doua membre suplimentare au crescut in locul organelor genitale, demonstrand rolul crucial al unei singure gene in dezvoltare.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Xtra Night Show. Cum a inceput povestea de dragoste dintre Marina Almașan și Victor Socaciu. S-au desparțit dupa 16 ani de relație: "S-au șters toți pe picioare cu viața noastra..." / VIDEO

23:50, 04.03.2024 - Marina Almașan și Victor Socaciu au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 16 ani, pana in anul 2012. Realizatoarea TV a fost cea de-a treia soție a artistului. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Victor. Invitata in platoul Xtra Night Show, Marina Almașan a vorbit despre inceputurile relației. 

Orban a refuzat sa țina un minut de reculegere in memoria lui Navalnii, numindu-l pe politician “șovinist”

14:45, 27.02.2024 - Premierul ungar Viktor Orban și reprezentanți ai partidului de guvernamant Fides au refuzat sa se ridice in picioare in timpul minutului de reculegere din parlamentul ungar anunțat pe 26 februarie in memoria lui Alexei Navalnii. La inceputul sesiunii Parlamentului ungar, deputatul opoziției Benze Tordai…

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

Doua agente ale unui IFN din Oradea, acuzate ca ar fi luat 25 de credite cu acte false. Cați bani trebuie sa restituie

07:35, 19.02.2024 - Doua foste agente in cadrul agenției din Oradea a unei societați financiare nebancare – IFN – au fost anchetate de procurorii Parchetului Bihor și trimise in judecata dupa ce ar fi folosit acte false pentru a obține 25 de imprumuturi.

Revoltator: barbat calcat in picioare de polițiști dupa ce fiul sau a comentat despre „realizarile marețe” din comuna!

23:45, 07.02.2024 - METEHNE VECHI… Razbunare de cea mai joasa speța, zilele trecute, in comuna Padureni, acolo unde angajații primariei pur și simplu nu au putut trece peste un mesaj inofensiv al unui fiu al satului. Un barbat a fost batut crunt chiar de polițiști, pana s-a scapat pe el și a ajuns la spital cu ambulanța.…


Ce parere ai despre aceasta stire?