Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. Heraeus România: 10 ani de pasiune și impact în modelarea unui viitor luminos

Publicat:

ADVERTORIAL. marcheaza, in 2023, primii zece ani de activitate in Romania. Subsidiara locala a concernului german Heraeus, compania cu sediul in județul Timiș s-a dezvoltat continuu pe parcursul anilor, ajungand sa aiba astazi peste 350 angajați, un portofoliu extins de produse pentru industria electronica, investiții importante și planuri ambițioase pentru viitor.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Ciolacu, despre primarii PNL racolați de PSD: „Mi-as dori sa nu se mai intample”

19:11, 24.02.2024 - Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat sambata, in legatura cu anuntul ca mai multi primari si viceprimari PNL vor candida din partea PSD la Timis, ca astfel de lucruri se intampla in ani electorali, acolo unde primarii nu se mai inteleg cu presedintele de organizatie. El spune ca si-ar dori sa…

FOTO. Aproape 3 tone de produse neconforme, retrase de la vanzare de OPC, de la un magazin Unicarm din Timiș

17:55, 22.02.2024 - Cei de la Protecția Consumatorului au desfașurat un control la un magazin Unicarm din județul Timiș. Acolo au gasit peste 2,7 tone de produse neconforme, care au fost retrase de la comercializare.

Sezonul de primavara din fotbalul judetean va debuta cu partide din Cupa Romaniei

15:26, 19.02.2024 - Cu siguranta cea mai apreciata competitie, cea la care orice formatie are un loc este Cupa Romaniei. Faza judeteana pe Timis a inceput in tomana lui 2023 si va continua cu partidele din 16-imi! Asadar, avem verde la fotbal judetean si mai jos va prezentam tabloul competitiei, acest tur urmand a se disputa…

Acces Direct. Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani! Soacra și soția lui i-au interzis: „M-a ținut ca pe caine la poarta” / VIDEO

17:00, 14.02.2024 - Marius, un barbat in varsta de 44 de ani din județul Timiș, este disperat și cere ajutor! Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani. Soacra și soția lui i-au interzis. Iata ce declarații a facut acesta in ediția de astazi, 14 februarie 2024, de la Acces Direct!

Anunțul ministrului Sanatații pentru pacienții care cumpara medicamente din banii lor: „Trebuie rambursate integral”

11:50, 11.02.2024 - Pacienții internați care cumpara medicamente din banii proprii ar trebui sa primeasca sumele inapoi de la instituția medicala. Anunțul a fost facut de ministrul Sanatații, Alexandru Rafila. Ministrul Sanatații Alexandru Rafila a facut o vizita de lucru surpriza, sambata, in județul Timiș. Acesta a vizitat…

Motivul incredibil de anulare a unei licitații de 150 de milioane de euro pentru un spital finanțat prin PNRR

18:11, 08.02.2024 - Primaria Lugoj (Timiș), care a obținut o finanțare de 150 de milioane de euro pentru construirea unui spital, cu bani din PNRR, a anulat licitația pentru construirea spitalului dupa ce singurul ofertant ramas in cursa (o asociere romano-turca) a fost descalificat.

Impact distrugator pe Coșava in Timiș

15:05, 05.02.2024 - pe DN 68A Coșava (TM) blocheaza temporar traficul. Remorca de la un autocamion incarcat cu cereale s-a desprins și a intrat in coliziune cu un alt autocamion. Circulația rutiera este inchisa pana in jurul orei 14.


Ce parere ai despre aceasta stire?