Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Eduard Bănăruc, decorat de Mitropolia Moldovei cu Ordinul Ștefan cel Mare

Publicat:

l-a decorat pe secretarul general adjunct al Guvernului, cu Ordinul Ștefan cel Mare. Distincția i-a fost acordata pentru organizarea vizitei , noteaza UNIMEDIA, cu referire la un comunicat al Mitropoliei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

”Unde dragoste nu e…”. Tudose. ”Miniștrii liberali ar trebui remaniați”

16:11, 19.06.2024 - Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a comentat situația coaliției, miercuri, la B1 TV.  Eurodeputatul sugereaza ca miniștrii liberali ar trebui remaniați daca blocheaza HG privind data prezidențialelor: „Dragoste cu sila nu exista”, spune Tudose. La nivelul coaliției fusese stabilita inițial luna septembrie…

VIDEO Un nou caz Bodnariu - Situația dramatica a unei familii de romani din Suedia starnește reacții in Parlament

15:46, 17.06.2024 - Senatorul Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa, solicita Guvernului suedez o "reactie foarte rapida", pentru a da curs solicitarilor "absolut indreptatite de a stopa detentia absolut ilegala si abuziva" a doua minore cu cetatenie romana, ai caror parinti locuiesc in Suedia.

Mai poate caștiga Ucraina razboiul? Generalul roman decorat de SUA raspunde la intrebarea ce da fiori

00:00, 14.06.2024 - Ucraina se afla intr-o situație dificila pe front, chiar daca a oprit pentru moment inaintarea trupelor ruse la Harkov, perspectivele nu sunt cele mai bune. Generalul (r) Dan Grecu explica, pentru „Adevarul”, care ar fi cheia caștigarii razboiului.

Rezultate alegeri 2024. Ciolacu despre scandalul din Sectoarele 1 și 2: „Vad doua persoane care, alaturi de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”

16:05, 12.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost intrebat cum vede scandalul de la Sectoarele 1 și 2 din București.„Vad doua persoane care, alaturi de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”, a raspuns șeful Guvernului.

Guvernul a majorat cu aproape 2,5 miliarde de lei bugetul Programului IMM Plus

17:30, 06.06.2024 - Bugetul schemei de ajutor de stat IMM Plus a fost suplimentat cu aproape 2,5 miliarde de lei, ajungand astfel la aproape 15 miliarde de lei, a anunțat purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, scrie News.ro. Potrivit acestuia, noile coordonate financiare ale programului permit sustinerea…

La final de mandat, ambasadorul Ucrainei a fost decorat cu „Meritul diplomatic, Clasa I”

14:56, 01.04.2024 - Ambasadorului Ucrainei in Republica Moldova, Marko Șevcenko a fost decorat, astazi, cu medalia Meritul diplomatic, clasa I. Distincția i-a fost oferita de catre ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi. Aceasta este cea mai inalta distincție a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan pune degetul pe rana. Avertismentul care le da fiori ucrainenilor

07:05, 30.03.2024 - Ucraina se afla intr-o situație delicata pe front, intr-un moment in care nu mai beneficiaza de același sprijin din partea Occidentului. Fara muniție și cu tot mai puțini soldați, ucrainenii rezista cu greu, dar acestea nu sunt singurele probleme ale Kievului.

Unele categorii de populație vor beneficia de asigurare medicala din partea Guvernului

07:30, 22.03.2024 - Proprietarii terenurilor cu destinație agricola nu vor fi notificați cu privire la obligativitatea achitarii primei de asigurare medicala. Parlamentul a votat in prima lectura un PROIECT de lege care introduce modificari in Legea cu privire la marimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare…


Ce parere ai despre aceasta stire?