Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Deea, concurenta de la "Insula Iubirii", surprinsă în ipostaze de infarct! Imaginile pe care nimeni nu le ştia! Sunt atââât de HOT!

Publicat:

A socat o tara întreaga atunci când a renuntat la relatia de patru ani pe care o avea cu Cristian si a acceptat avansurile unui barbat pe care l-a cunoscut cu doar câteva zile în urma, însa acest lucru nu a afectat-o deloc pe Deea.

Concurenta de la a profitat din plin de vacanta în Thailanda, iar dovada acestui lucru sunt imaginile pe care le-a postat pe contul personal de socializare. În acestea, ea este surprinsa în ipostaze de infarct, pe plaja, dar si alaturi de alti concurenti si de Radu Vâlcan.

In…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Adela Popescu face reclama emisiunii lui Radu Valcan. Ce a spus vedeta despre „Insula iubirii”: „Nu cred ca este o idee buna”

23:41, 01.05.2024 - Emisiunea Insula Iubirii va reveni in curand pe micile ecrane cu sezonul numarul 8! La inceputul acestui an, Radu Valcan și-a anunțat fanii direct din Thailanda ca show-ul de la Antena 1 va debuta curand la tv. Emisiunea se pare ca este urmarita și de partenera de viața a lui Radu, Adela Popescu. Vedeta…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Programul romanilor la Cupa Mondiala de haltere. Competitia e in AntenaPLAY, in perioada 31 martie – 11 aprilie

12:00, 28.03.2024 - Programul romanilor la Cupa Mondiala de haltere a fost anuntat de organizatori, cu trei zile inainte de startul competitiei din Thailanda, ce va fi transmisa exclusiv in AntenaPLAY, in perioada 31 martie – 11 aprilie. Intrecerea din Thailanda este una cu o miza mare pentru sportivii din Romania. Pe…

Dana Budeanu, luata peste picior de Adela Popescu. Reactia criticului de moda: „E nasol sa fii comoda. Femeia trebuie sa fie frumoasa”

12:16, 25.03.2024 - Adela Popescu a decis sa plece in Thailanda, pentru a fi alaturi de soțul ei, la filmarile pentru „Insula Iubirii”. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a ținut fanii la curent cu ce a facut acolo. In plus, vedeta l-a filmat pe soțul ei in mai multe ipostaze, iar in unele a amintit-o și pe Dana […]…

Adela Popescu, revedere emoționanta cu Radu Valcan! Soția prezentatorului Insula Iubirii a calatorit pana in Thailanda / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Adela Popescu i-a facut o surpriza de proporții lui Radu Valcan! Soția prezentatorului de la Insula Iubirii și-a dorit cu orice preț sa il vada, astfel ca a luat avionul și a calatorit din București pana in Thailanda. Revederea dintre cei doi a fost de-a dreptul emoționanta!

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

UE amendeaza Apple cu 1,8 miliarde de euro pentru concurența neloiala

16:05, 04.03.2024 - La doar cateva zile inainte de intrarea in vigoare a DMA (Digital Markets Act), regulamentul care forțeaza deschiderea iOS-ului, Apple incaseaza prima sa amenda de proporții de la Uniunea Europeana: 1,84 miliarde de euro pentru concurența neloiala. Amenda vine in urma unei investigații inițiata de o…


Ce parere ai despre aceasta stire?