Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cum îţi distrug chipul ţigările, alcoolul şi zahărul din alimentaţie

Publicat:

Stim ca toate viciile sau obiceiurile proaste se rasfrang asupra sanatatii si, bineinteles, asupra aspectului fizic. Totusi, impactul vizual nu este atat de mare cand modificarile au loc treptat, pe parcursul anilor. Din acest motiv, un artist specializat in reconstructie faciala a "pus" zece ani de fumat, de consumat alcool si zahar, pe chipul unei femei in varsta de 42 de ani.

, un criminalist din specializat in reconstructie si imbatranire facial, a modificat chipul Annei in functie de viciile si de regimul ei alimentar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intra in circulație bancnotele cu chipul regelui Charles al III-lea

15:20, 05.06.2024 - In portofelele britanicilor, isi vor face aparitia miercuri bancnotele cu efigia regelui Charles al III-lea. Acestea le vor inlocui treptat pe cele cu chipul mamei sale, Elisabeta a II-a. Efigia regelui Charles al III-lea va aparea pe noile bancnote de 5, 10, 20 si 50 de lire sterline, care in rest…

Femeie din județul Iași, care locuia cu fiul bolnav psihic, data disparuta

19:01, 22.05.2024 - O femeie din Valea Adanca, județul Iași, a fost data disparuta de fiul sau, care traiește in Marea Britanie. Acesta a sesizat telefonic faptul ca mama sa, care locuiește cu fratele sau, bolnav psihic, nu a mai fost vazuta la locuința, de cateva zile, susțin surse judiciare.

O tanara de 30 de ani și-a ars plamanii cu țigarile electronice. Caz șocant in Marea Britanie

07:50, 22.05.2024 - Femeia s-a apucat de fumat in timpul pandemiei și a dezvoltat o dependența acuta. A inceput sa se simta rau abia acum și a decis sa mearga la un control. Așa au descoperit medicii ca plamanii ei erau arși și imbatraniți excesiv. Tanara face acum terapie.Experții au tras de nenumarate ori semnale de…

20 mai, Ziua mondiala a albinelor. Romania, pe primul loc in UE la numarul de stupi

11:11, 20.05.2024 - In fiecare an, la 20 mai, este sarbatorita Ziua mondiala a albinelor. Instituita de ONU in anul 2017, aceasta zi evidentiaza importanta albinelor pentru umanitate si atrage atentia asupra necesitatii protejarii acestora, dar si a altor polenizatoare. Potrivit celor mai recente date Eurostat, in anul…

Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova. Vlad Dragulescu, organizator: „De 30 de ani, se intampla ca oameni din diverse colțuri ale lumii sa vina impreuna și sa nasca aceste momente frumoase”

17:11, 16.05.2024 - Zilele acestea, la Craiova are loc unul dintre cele mai mari evenimente culturale din țara  - Festivalului Internațional Shakespeare: 16-26 mai. Vasile Ernu a discutat cu Vlad Dragulescu, președintele Festivalului Internațional Shakespeare, Craiova, in exclusivitate pentru Libertatea despre modul in…

The Telegraph: Spionii lui Putin și luptatorii Wagner recruteaza batauși de extrema-dreapta pentru a lansa atacuri teroriste in țari NATO, inclusiv in Romania

08:00, 13.05.2024 - Extremiștii sunt recrutați de ofițeri sub acoperire ai agenției de informații militare a Rusiei, GRU, și de membri ai gruparii paramilitare Wagner pentru a efectua atacuri in țarile NATO. O serie de acțiuni teroriste in Europa de Vest, in ultimele șase luni, au fost executate de teroriștii recrutați…

Marea Britanie pune piciorul in prag și refuza sa semneze Tratatul privind Pandemiile al OMS: „Submineaza suveranitatea țarii”

20:45, 09.05.2024 - Marea Britanie se opune cu fermitate unor astfel de angajamente legate de vaccinuri și nu va semna nicio forma a acordului pandemic care submineaza suveranitatea Marii Britanii, scrie The Telegraph. Reprezentanții celor 194 de state membre ale OMS se afla la jumatatea discuțiilor pentru a incerca sa…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?