Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cu cine îşi pierde nopţile Mama-Natură, după ce s-a despărţit de iubit! Imagini din intimitatea lor

Publicat:

Roxana Ionescu, cunoscuta si ca Mama-Natura, nu sta singura dupa despartirea de fostul logodnic cu care urma sa se casatoreasca.

Mama-Natura si-a petrecut noaptea alaturi de celebra cântareata . Cele doua s-au întâlnit ca fetele si au facut petrecere în pijamale.

a simtit nevoia sa stea în compania unei prietene, iar un detaliu a atras atentia. O sticla de alcool sta la loc de cinste pe masa si mai ca asteapta sa fie consumat. Alcoolul o fi calea uitarii relatiei cu pentru Mama-Natura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce diferența de varsta exista intre Delia Matache și Edi Iordanescu, fostul ei iubit. De ce s-a desparțit, de fapt, de antrenorul naționalei Romaniei

20:55, 18.06.2024 - Delia, una dintre cele mai cunoscute artiste romanești, traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Munteanu. Totuși, puțini iși mai amintesc de fosta relație cu Edi Iordanescu. Delia Matache și Edi Iordanescu au format un cuplu in perioada anilor 2004-2006. Cu toate ca multa lume aștepta…

(foto) Primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostanica: Cine e barbatul arab, surprins la cumparaturi de lux cu „Regina TikTok-ului”

17:35, 24.05.2024 - Scandalul in care este vizata moldoveanca Andreea Bostanica nu mai contenește, dupa ce in ultima perioada, bloggerița le-a demonstrat urmaritorilor sai ca se scalda in buchete uriașe de flori și cadouri scumpe. Mai nou, oamenii au fotografiat-o in compania unui barbat de origine araba, mai in varsta…

Feli Donose are un nou iubit, dupa ce s-a desparțit de tatal fetiței ei. Cine este barbatul și ce a spus despre el

12:15, 20.05.2024 - Feli Donose, cunoscuta artista din Romania, iubește din nou și este mai fericita ca niciodata. Dupa desparțirea de tatal fetiței ei, Feli a gasit un nou partener care o face sa se simta completa și protejata.

VIDEO. Laura Giurcanu s-a desparțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a intors la fostul iubit

19:51, 03.05.2024 - Viața sentimentala poate fi plina de surprize și rasturnari de situație, iar Laura Giurcanu pare sa fi experimentat acest lucru intr-o maniera cat se poate de intensa. Dupa o relație tumultoasa cu Aris Eram, fiul cunoscutului prezentator de știri Andreea Esca, Laura a facut un pas indrazneț catre o…

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Imagini dureroase de la inmormantarea Andreei din Timișoara, ucisa de iubit. Detaliul cutremurator care i-a lasat pe toți fara cuvinte

14:10, 28.03.2024 - Joi, 28 martie 2024, are loc inmormantarea tinerei Andreea Morega, studenta de 21 de ani la Universitatea de Medicina și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Detaliul cutremurator de la ceremonia funerara ce i-a lasat pe toți fara cuvinte. Gestul facut de parinții indurerați. Foto Inmormantarea Andreei…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.


Ce parere ai despre aceasta stire?