Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Chef Florin Dumitrescu arăta complet diferit acum 7 ani! "Da, în 2010 încă îmi tundeam barba aproape zilnic!"

Publicat:

Toti oamenii îl stiu pe cu barba si par lung. Ei bine, în urma cu câtiva ani era cu totul alt om, lucru usor de dedus din ce mai recenta fotografie postata de el pe retelele de socializare.

Florin Dumitrescu avea parul mai scurt si nu avea barba! Juratul din emisiunea "Chefi la cutite" a postat o fotografie de acum sapte ani, realizata la Tokyo.

"În 2010 am fost la Tokyo! Evident, am trecut si pe la Tsukiji, piata de peste care mi-a schimbat perceptia asupra produselor în general! Tot în 2010 am cunoscut-o…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat. Ce s-a intamplat

21:35, 29.04.2024 - Chef Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat in ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul s-a dezlanțuit plin de furie, iar concurenții au fost luați prin surprindere de reacția lui.

Richard Abou Zaki țipa la o concurenta de la „Chefi la cuțite”. Juratul a rabufnit: „Am innebunit! Se vedea disperarea pe fața mea”

13:20, 29.04.2024 - Richard Abou Zaki rabufnește in ediția difuzata in seara aceasta de la „Chefi la cuțite”. Echipa sa a caștigat doua probe, insa saptamana trecuta nu a avut noroc, a pierdut battle-ul, iar o concurenta a fost eliminata.In seara aceasta, la „Chefi la cuțite”, cel de-al patrulea battle incinge atmosfera…

Lovitura pentru Antena 1: Șefii se intorc la PRO TV

12:20, 16.04.2024 - Au inspirat milioane de romani prin gastronomie, au daramat granițele bucatariei de acasa și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie intr-o adevarata opera de arta. Au aratat ca și cei pasionați pot deveni chefi in adevaratul sens al cuvantului. PRO TV anunța jurații sezonului 9 MasterChef Romania: Sorin…

Cine este Mario Madalin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus in fața garii de la Frankfurt, iar acolo am ramas cu o valiza”

10:25, 02.04.2024 - Mario Madalin Dumitru s-a prezentat in la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor și ce poveste impresionanta de viata are.Concurentul are 15 ani…

Gafa care a stricat surpriza emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este juratul care va ramane fara echipa

16:05, 01.04.2024 - Deși a fost ștearsa rapid de pe platformele televiziunii, o inregistrare postata pe Antena Play a dezvaluit publicului care va fi juratul de la „Chefi la Cuțite” care va ramane fara echipa in concurs, potrivit Click.

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

Povestea lui Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”. „Opt luni am plans in fiecare seara și am slabit zece kilograme”

16:10, 16.03.2024 - Richard Abou Zaki are o poveste impresionanta de viața. Juratul de la „Chefi la cuțite” va face echipa in cel mai nou sezon al emisiunii culinare, cre incepe pe 18 martie la Antena 1, cu Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.Indragostit de bucatarie inca de cand era copil,…

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.


Ce parere ai despre aceasta stire?