Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO  Carele alegorice maghiare au făcut senzaţie, şi în acest an, la Oradea

Publicat:

Oradenii au iesit pe strazi, intregul traseu fiind presarat de curiosi dornici sa vada si in acest an renumitele care alegorice. Din 2005, an de an, cu prilejul Zilei Nationale a Ungariei, orasul Debreten organizeaza in parteneriat cu Primaria din Oradea un program comun. Orasul maghiar are o traditie de 46 de editii in organizarea Caravanei Florilor, pe 20 august.

Din cele 16 care alegorice care au defilat la Debrecen, sase au ajuns si la Oradea. Primul car a fost cel comun, care a fost impodobit cu pasarea Phoenix - emblema orasului Debrecen, o fereastra, leul si ingerul din stema…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Europa: comprimatele de Ecstasy Donkey Kong, un pericol letal pentru consumatori. „Se distribuie in apropierea festivalurilor”

10:20, 15.05.2024 - Dealerii de droguri sunt tot mai inventivi atunci cand vine vorba de atragerea noilor consumatori. De aceea, pe piața drogurilor a aparut un nou tip de comprimat, ce poarta numele personajului Donkey Kong, dintr-un joc Nintendo. Drogul a ajuns și in Romania.

Sașa-Liviu Stoianovici: Mai sint puține locuri in care cobza are cea mai apropiata viața de tradiția existenței

00:15, 15.05.2024 - In zilele actuale, in anul 2024, mai sint doar citeva locuri, puține, in care cobza are cea mai apropiata viața de tradiția existenței. Este vorba despre zona Hirlaului, unde inca mai pot fi gasite cobze și chiar cobzari, foarte puțini, dar și nordul județului Iași, și Botoșani partea de sud, unde prin…

Curațenia de Paște, un obicei pe cale de dispariție. „E imposibil sa mai respectam ce faceau mamele noastre”

16:20, 03.05.2024 - Gospodinele tinere spun ca nu mai au timp sa respecte tradiția moștenita de la mame și bunici. Cele mai multe dintre ele spun ca tradiția presupune un efort care poate duce chiar la epuizarea fizica a multor femei. „Imi amintesc ca mama, de multe ori, cadea la pat dupa curațenia generala".

Gentea: „Pastram tradiția: 20.000 de lalele, oferite la Simfonie”

15:30, 21.04.2024 - Ca in fiecare din ultimii patru ani, cu ocazia manifestarii de traditie a Pitestiului, Simfonia Lalelelor, Primaria ofera oamenilor flori, multe flori. Asa s-a intamplat si duminica, 21 aprilie, anul acesta.

Cand nu asculți de nașu', te mananca lupii! Este sau nu Catalin Cirstoiu un 'candidat de sacrificiu' al PSD-PNL (Opinie)

13:41, 19.04.2024 - (Mai) candideaza sau nu Catalin Cirstoiu la alegerile din 9 iunie? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor care citesc presa, aud zvonurile sau vad scenariile vehiculate. Chiar daca medicul Catalin Cirstoiu a anunțat ferm in repetate randuri ca nu va renunța la candidatura sa, semnalele venite…

Oradenii care iși platesc taxele și impozitele pana pe 1 aprilie beneficiaza de o reducere de 10%

13:06, 12.03.2024 - „Poți economisi timp și bani, platindu-ți impozitul in doar cateva secunde, sau poți sa faci un drum pana in centru și sa stai la coada, la ghișeu. Alegerea iți aparține!”, este sloganul prin care Primaria Oradea dorește sa atraga cetațenii sa iți plateasca taxele și impozitele. 

Derby-ul fotbalistic local renaște la… juniori! Turda – Campia Turzii, intr-o dubla confruntare!

11:06, 28.02.2024 - Sticla Arieșul Turda și FC Campia Turzii, cluburile de fotbal care reprezinta cele doua municipii, se vor confrunta azi și maine, la nivel de juniori, intr-un derby al orgoliilor, in care vor fi angrenați și susținatorii-parinți, fiecare tabara pregatind un arsenal spectaculos prin care sa-și susțina…


Ce parere ai despre aceasta stire?