Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Britney Spears rupe norma! S-a fotografiat în ipostaze cum greu ţi-ai fi imaginat

Publicat:

Britney Spears este o mamica cum rar mai întâlnesti în ziua de astazi. Vedeta internationala este o împatimita sportului si astfel, reuseste sa stea în pozitii tare ciudate care atrag atentia fanilor sai.

a fost surprinsa de curând în timp ce sta în poziti mai indecente, dar ea doar executa anumite miscari de fitness. În mai multe imagini, aceasta apare cu picioarele în sus si capul în jos sprijinindu-se în podea doar cu mâinile.

Aceasta poarta o pereche de pantaloni si o bruza…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vali Vijelie, prins in ofside de paparazzi. In ce ipostaze a fost fotografiat alaturi de o femeie misterioasa

12:41, 22.04.2024 - La ceas de seara, Vali Vijelie a fost surprins alaturi de o bruneta misterioasa, cu care s-a intalnit intr-o benzinarie din zona Fantana Miorița. Cei doi au mers apoi intr-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit.

Dana Budeanu, ipostaza curajoasa pe internet. Cum s-a fotografiat vedeta in casa, imagine rara

18:55, 18.04.2024 - A demonstrat, din nou, ca este lipsita de inhibiții. Dana Budeanu a uimit cu fotografia publicata recent in mediul online, in care apare fara strop de machiaj pe chip. Mulți se intreaba care sunt secretele tenului sau perfect. Se pare ca vedeta are un stil de viața foarte sanatos. Foto Cum s-a pozat…

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Cristina Șișcanu, șocata dupa ce a deschis un colet comandat de pe internet! Ce a gasit vedeta in pachet: „O mare țeapa”

20:41, 09.04.2024 - Cristina Șișcanu a fost șocata cand a deschis un colet comandat de pe internet. Vedeta a dezvaluit pe rețelele de socializare ce a gasit in pachetul respectiv. Iata ce a marturisit in cadrul unui videoclip postat in mediul online.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…

Dana Budeanu, surprinsa in ipostaze dragastoase, in public. L-a si sarutat pe domn. Foto

09:00, 05.02.2024 - Vedeta este considerata de unii „regina comentariilor acide”, o prezența dura, care nu ezita sa iși exprime direct, fara menajamente opiniile și nemulțumirile, insa publicul a avut recent șansa de a o descoperi intr-o noua lumina. Dana Budeanu a fost surprinsa in ipostaze dragastoase. Cine este domnul…


Ce parere ai despre aceasta stire?