Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO | Accident între un autocar cu 26 de persoane la bord și un TIR care transporta cereale, în județul Neamț

Publicat:

Un accident in care au fost implicate un autocar și un TIR a avut loc duminica dupa-amiaza pe drumul E85, in județul Neamț. O femeie a fost preluata de echipajele medicale și a fost transportata la spital.

Potrivit ISU Neamț, autocarul in care se aflau cu 26 persoane a lovit in partea din spate un TIR incarcat cu cereale pe E85, in localitatea Secuieni.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanța SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanța de la SAJ Roman.

In urma…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

Accident mortal pe DN 15D, in județul Neamț. Traficul rutier este blocat

10:41, 03.06.2024 - Un barbat a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in coliziune cu un camion, pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozienii de Sus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Neamt: Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat

08:00, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat in varsta de 31 ani…

Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, judetul Constanta

18:10, 11.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi pe strada Tulcei din loicalitatea Lumina, judetul Constanta.Potrivit ISU Dobrogea doua autoturisme au fost implicate.Din primele informatii doua persoane au fost ranite, victimele fiind constiente si cooperante.La fata locului intervin Statia Midia cu o autospeciala…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

(VIDEO) Gorj: Accident rutier cu 6 victime la Calnic

10:06, 25.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp in comuna gorjeana Calnic. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgența Gorj, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Un numar de 6 persoane au fost ranite și beneficiaza de ingrijiri medicale la fața locului. „In urma…

FOTO: Intervenție cu elicopterul SMURD la un accident rutier mortal pe E60, in județul Mureș

03:05, 20.03.2024 - Pompierii mureșeni au fost solicitați sa intervina marți, 19 martie, la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, pe E60, in localitatea Țigmandru, comuna Nadeș. "La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului Sighișoara intervin cu o autospeciala de stingere și…


Ce parere ai despre aceasta stire?