Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: A fost implantat primul OCHI BIONIC din lume. Reacția pacientului, după ce își vede soția

Publicat:

Chirurgii din oraşul britanic Manchester au realizat primul implant din lume al unui ochi bionic pe un pacient diagnosticat cu degenerescenţă maculară legată de vârstă (DMLV), informează Mediafax.

, în vârstă de 80 de ani, suferea de degenerescenţă maculară legată de vârstă (DMLV), o afecţiune ce provoacă pierderea totală a vederii centrale.

Pacientul foloseşte în prezent un implant retinian care transformă în imagini înregistrările video…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce diferența de varsta este intre Florin Piersic și soția lui Anna Torok. Povestea lor de dragoste, un adevarat scenariu de film

12:25, 10.05.2024 - De-a lungul impresionantei sale cariere, Florin Piersic a cucerit inimile a milioane de romani. Indragitul actor și Anna, partenera lui de viața, sunt impreuna de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut intr-un loc neașteptat, iar artistul nici nu se gandea ca sta de vorba cu femeia care urma sa-i devina cea…

Tanar reținut de polițiști dupa ce și-a lovit cu salbaticie soția. A fost emis un ordin de protecție

11:16, 02.05.2024 - Polițiștii lugojeni au fost sesizați marți seara, in jurul orei 19:00, de catre o femeie in varsta 26 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuința situata in municipiul Lugoj, a fost agresata de catre soțul sau, de aceeași varsta, care se afla intr-o vadita stare de ebrietate. „In…

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

Degenerescența maculara – cum ne pierdem vederea odata cu varsta

16:05, 05.04.2024 - Degenerescența maculara este o afecțiune oculara progresiva care afecteaza macula, acea parte a retinei care e responsabila cu claritatea vederii noastre. Aceasta afecțiune este comuna, fiind principala cauza de orbire in țarile dezvoltate, la persoanele care depașesc varsta de 50 de ani.

Ce diferența de varsta este intre Sergio Perez și soția sa. Au patru copii impreuna

18:21, 20.03.2024 - Sergio Perez a facut istorie in Formula 1™. In 2011, cand a luat prima data startul in Marele Premiu al Australiei, a fost desemnat primul pilot mexican care ia startul in competiție in ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei a avut o serie remarcabila de reușite.

Primele declarații ale fiului pacientului care a fost legat de patul de spital, in Braila. Barbatul in varsta de 64 de ani a decedat: „Sa vedeți vanataile...”

17:21, 04.03.2024 - Fiul pacientului mort care a fost legat de patul de spital, in Braila, rupe tacerea! Barbatul il numește „mincinos” pe purtatorul de cuvant al spitalului, chirurgul Dragoș Voicu, și contrazice in totalitate declarațiile facute de acesta.


Ce parere ai despre aceasta stire?