Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal/Coronavirus: Manchester City, fără cinci jucători la meciul cu Chelsea

Publicat:

Antrenorul lui , , a declarat vineri ca va aborda meciul de campionat cu Chelsea, de duminica, fara cinci fotbalisti testati pozitiv la coronavirus, transmite AFP.

Patru cazuri pozitive au fost depistate cu ocazia unui test efectuat in ziua de Craciun, fiind vorba de jucatorii si si de doi membri ai staff-ului tehnic. Alte trei cazuri au fost anuntate dupa testele realizate luni, ceea ce a dus la amanarea meciului cu Everton programat in seara aceleiasi zile.

"Cinci jucatori sunt in izolare pentru zece zile. Prima oara…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Totul depinde de noi, spune Guardiola inaintea partidei decisive cu West Ham United

19:40, 17.05.2024 - Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, formatie aflata la o victorie distanta de titlu in Premier League, se asteapta duminica la un meci "foarte greu" impotriva lui West Ham United, scrie AFP, potrivit Agerpres."Suntem in cea mai buna pozitie.

Ar putea reveni Pep Guardiola la Bayern Munchen? Ce spun oficialii echipei

21:15, 07.05.2024 - Reprezentanții lui Pep Guardiola nici nu iau in calcul posibilitatea revenirii acestuia la clubul german de fotbal Bayern Munchen, care se afla in cautarea unui nou antrenor pentru viitorul sezon. Mass-media germana informeaza ca tehnicianul spaniol iși va continua aventura la Manchester City. Antrenorul…

Taxa pe lux pentru bogații din Premier League » Cum vor fi pedepsite cluburile care mai cheltuiesc foarte mult!

14:25, 05.04.2024 - Liga engleza de fotbal vrea sa puna capat depunctarilor in cazul incalcarii fair-play-ului financiar, de genul celor dictate contra lui Everton și Nottingham Forest, și sa aplice modelul din NBA. Conform Daily Mail, Chelsea și Manchester City sunt principalele vizate, pentru ca au depașit, in mod repetat,…

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola ia apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:40, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Un jucator de baza de la City rateaza meciul cu Real Madrid » Dar Guardiola inca spera: „El are un genetic special”

10:40, 03.04.2024 - Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca fundașul dreapta Kyle Walker nu va fi disponibil pentru turul cu Real Madrid din sferturile Champions League (9 aprilie). Walker s-a accidentat in meciul amical disputat de Anglia pe Wembley cu Brazilia și pierdut cu 0-1. Pep Guardiola: „Doctul…

Chiar daca City e pe locul 3 in Premier League, Pep Guardiola crede ca echipa sa e cea mai buna

16:50, 01.04.2024 - Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, considera ca echipa sa e cea mai buna in cea mai stransa cursa din ultimii ani pentru titlu in Premier League, chiar daca ramane pe locul trei in clasament, dupa o remiza alba cu Arsenal.

Pep Guardiola a dezvaluit unde ar dori sa antreneze: „Mi-ar placea”

18:41, 22.02.2024 - Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul de la Manchester City, a declarat ca ar dori sa stea pe banca unei echipe naționale la un turneu final. Contractul dintre Manchester City și Pep Guardiola este scadent in vara anului 2025. In cei mai bine de 8 ani petrecuți pe banca „cetațenilor”, antrenorul spaniol…


Ce parere ai despre aceasta stire?