Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: UEFA a confirmat că echipele pot pierde meciurile din Liga Naţiunilor din cauza COVID-19

Publicat:

de Fotbal (UEFA) a confirmat ca echipele pot pierde la ''masa verde'' meciurile din daca nu vor putea evolua din cauza unor jucatori testati pozitiv la COVID-19 sau ca un rezultat va fi decis prin tragere la sorti, relateaza Reuters.

Forul continental a precizat ca meciurile ar putea fi conduse de arbitri care nu vor fi neutri in cazul in care oficialii desemnati initial ar fi testati pozitiv.

Doua etape din grupele vor avea loc in intervalul 3-8 septembrie, acestea fiind primele meciuri oficiale la nivel…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Manuel Neuer va rata meciurile amicale ale Germaniei din cauza unei intinderi musculare

00:00, 21.03.2024 - Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, recent convocat in lotul Germaniei, va rata meciurile amicale cu Franta si Tarile de Jos din cauza unei accidentari, a anuntat miercuri Federatia Germana de Fotbal, potrivit news.ro. Jucatorul de 37 de ani s-a accidentat la un muschi de la piciorul stang…

Grupa accesibila pentru echipa nationala de fotbal feminin a Romaniei in preliminariile EURO 2025

16:45, 05.03.2024 - Echipa nationala de fotbal feminin a Romaniei a fost repartizata, alaturi de selectionatele Bulgariei, Kazahstanului si Armeniei, in Grupa C4 a preliminariilor Campionatului European din 2025 gazduit de Elvetia, informeaza site-ul oficial al FRF.Primele doua meciuri din grupa se vor disputa in perioada…

Liga Națiunilor 2024/25: S-au tras la sorți adversarii Moldovei. Cu cine va evolua selecționata noastra

16:25, 09.02.2024 - Naționala Moldovei va evolua in sezonul 2024/25 al Ligii Națiunilor in Grupa D2, a 4-a liga valorica a competiției, alaturi de reprezentativele similare din Malta și Andorra. Tragerea la sorți a avut loc joi, 8 februarie, de la ora 19:00, la Paris, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

Orezul din care se face paella va disparea din cauza interzicerii pesticidelor

12:00, 08.02.2024 - Orezul folosit in mod tradițional in Spania pentru a gati paella este amenintat de o ciuperca, dupa ce Uniunea Europeana a interzis un pesticid pe care fermierii spanioli se bazau, scrie Reuters.

Joi se trag la sorți meciurile din Liga Națiunilor la fotbal. Romania este in prima urna valorica

08:55, 08.02.2024 - Tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor, editia 2024-2025, va avea loc, joi, de la ora 19:00, la Paris. Romania va evolua in Liga C, fiind prima nationala in prima urna valorica. Selectionerul Edi Iordanescu nu va fi prezent la tragerea la sorti pentru grupele Ligii Natiunii, sezonul 2024-2025.…

Meciurile din campionatul Greciei se reiau cu prezența spectatorilor

16:35, 07.02.2024 - Grecia va permite ca meciurile din prima divizie a campionatului sau de fotbal sa se dispute cu spectatori incepand cu 13 februarie, la doua luni dupa ce autoritatile au decis ca partidele sa aiba loc cu portile inchise dupa ce un politist a fost ranit grav in timpul violentelor ce au avut loc la un…


Ce parere ai despre aceasta stire?