Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Lazio Roma s-a disociat de suporteri după incidentul cu Mario Balotelli

Publicat:

Clubul italian de fotbal a dat publicitatii un comunicat prin care condamna suporterii care au proferat insulte rasiste la adresa lui , duminica, la meciul cu Brescia, informeaza cotidianul L'Equipe. "Asa cum s-a mai intamplat in trecut, SS Lazio se disociaza in cel mai categoric mod de comportamentele discriminatorii manifestate de o mica minoritate a suporterilor la meciul cu Brescia. Clubul nostru condamna inca o data delictele injuste si confirma intentia sa de a-i sanctiona pe cei care aduc grava atingere imaginii echipei Biancoceleste", se arata in comunicat.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Echipa de fotbal Orient Blandiana, campioana in Liga 5 Alba cu doua etape inaintea finalului de campionat

11:36, 20.05.2024 - FOTO: Echipa de fotbal Orient Blandiana, campioana in Liga 5 Alba cu doua etape inaintea finalului de campionat Echipa de fotbal din Liga a 5 a județeana, Orient Blandiana, și-a asigurat matematic caștigarea titlului de campiona. Aceasta a invins o alta echipa de liga a 5 a, ACS Bagau, cu scorul de…

FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe

20:55, 10.05.2024 - PSG a fost eliminata in semifinalele Champions League, dupa 0-1 cu Borussia Dortmund, .... The post FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe first appeared on Informatia Zilei .

PSG: 'Nu mai avem nimic de pierdut', a declarat Luis Enrique dupa meciul de la Dortmund

11:20, 02.05.2024 - "Nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Luis Enrique, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, invinsa miercuri cu 1-0 in deplasare de Borussia Dortmund in mansa intai a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informeaza AFP."Au fost 3.

Acuzații grave la adresa arbitrajului in Premier League: „Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!”

10:50, 22.04.2024 - Un scandal imens a luat amploare in Anglia dupa meciul de duminica dintre Everton și Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea „caramelelor”. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, dupa ce au fost depunctate de catre Federația Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost…

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

CSA Steaua, comunicat dur la adresa FRF: „Nu respecta Steaua și pe suporterii steliști”

23:35, 27.03.2024 - CSA Steaua se afla in plin conflict cu Federația Romana de Fotbal, dupa ce pe site-ul instituției a aparut intr-un document denumirea de „CSA Steaua Armatei”. Roș-albaștrii au emis miercuri un comunicat dur.


Ce parere ai despre aceasta stire?