Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal - Europa League: Astra Giurgiu - FK Oleksandria, echipele de start

Publicat:

va incepe cu in atac meciul cu formația ucraineana FK Oleksandria, joi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, in prima manșa a turului al treilea preliminar al la fotbal.

Atacantul francez Anthony Le Tallec se afla pe banca de rezerve, alaturi de mijlocașul brazilian , în locul caruia a fost preferat tânarul .

Echipele de start:
Astra: 23. — 7. Claudiu Belu-Iordache, 6. , 25. , 77. (capitan) — 24. Filip

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Bogdan Chipirliu și Marian Draghiceanu, cei mai buni marcatori ai sezonului in Liga 2

12:05, 13.05.2024 - Bogdan Chipirliu de la CSA Steaua și Marian Draghiceanu de la CSM Reșița sunt cei mai buni marcatori din acest sezon de Liga 2, potrivit unui bilanț publicat luni de Federația Romana de Fotbal.

FRF a anunțat lista » Ce cluburi au primit licența pentru noul sezon din Superliga

11:16, 13.05.2024 - La o zi dupa ce s-a jucat ultima etapa din play-out și s-au stabilit echipele retorgradate și echipele care merg la baraj, Federația Romana de Fotbal a anunțat lista cluburilor care au primit licența pentru sezonul viitor. FRF a publicat pe site-ul oficial numele cluburilor din Superliga și din Liga…

FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe

20:55, 10.05.2024 - PSG a fost eliminata in semifinalele Champions League, dupa 0-1 cu Borussia Dortmund, .... The post FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara din a treia zi de Paște

11:20, 07.05.2024 - Dupa meciurile programate in Vinerea Mare, echipele de fotbal din Liga 3 vor juca și in a treia zi de Paște.  Toate cele trei echipe din Liga 3 județul Satu Mare care  evolueaza in acest eșalon, .... The post FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara…

`Este important sa avem psihologi buni, mie terapia mi-a salvat viata`, spune Richarlison

16:05, 20.03.2024 - Atacantul brazilian Richarlison a declarat marti ca terapia l-a ajutat sa-si recupereze bunastarea mentala dupa o perioada tulbure pe teren si in afara lui, scrie Xinhua, potrivit Agerpres. Richarlison (26 ani), jucator la Tottenham unde este coechipier cu romanul Radu Dragusin, a facut aceste comentarii…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

FOTBAL Istvan Kovacs, delegat la un nou meci important din Europa

11:50, 13.03.2024 - Doi dintre cei mai buni arbitrii de fotbal din Romania, satmareanul  Istvan Kovacs si Radu Petrescu vor conduce la mijlocul acestei saptamani meciuri importante din returul optimilor de finala ale Europa League, respectiv Europa Conference League la fotbal. The post FOTBAL Istvan Kovacs, delegat la…


Ce parere ai despre aceasta stire?