Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul şef al Băncii de Economii, Grigore Gacichevici rămâne în arest încă 30 de zile

Publicat:

a admis astazi cererea procurorilor prin care s-a solicitat prelungirea mandatului de arest pe numele fostului sef al Bancii de Economii, . Astfel, acesta va mai ramâne în arest înca 30 de zile.

Mentionam ca , fost sef al Bancii de Economii, este învinuit de încalcarea regulilor de creditare în dosarul BEM. , alaturi de alte patru persoane din fosta administratie a bancii, au statut de inculpat si într-o alta cauza penala ce vizeaza fraudele de la BEM.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Dragos Damian, Terapia Cluj: Seful celei mai mari economii din 2030 face investitii gigant la doi pasi de noi. (...) Seful celei de-a treia mari economii din 2030 probabil nici nu stie unde este Romania

14:15, 13.05.2024 - Seful celei mai mari economii din 2030 face investitii gigant la doi pasi de noi. Seful celei de-a doua mari economii din 2030 nu investeste nimic la noi. Seful celei de-a treia mari economii din 2030 probabil nici nu stie unde este Romania.

Opinie. Dragoș Damian, CEO Terapia: „China, Statele Unite și India vor fi puterile economice ale anului 2030. Ele trebuie sa devina partenerii strategici ai Romaniei”

09:50, 11.05.2024 - Șeful celei mai mari economii din 2030 face investiții gigant la doi pași de noi. Șeful celei de-a doua mari economii din 2030 nu investește nimic la noi. Șeful celei de-a treia mari economii din 2030 probabil nici nu știe unde este Romania. Pe voi nu va enerveaza chestiile astea?

Un angajament de forma in fața Occidentului! Austriecii de la Raiffeisen fac angajari in masa in Rusia - cum raspunde șeful bancii

15:46, 17.04.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) a postat recent anunturi de angajare in Rusia, ceea ce indica planuri ambitioase de crestere in aceasta tara, in contradictie cu angajamentul sau oficial de a parasi piata rusa, potrivit unui articol publicat marti in Financial Times.

Ulanov: „Unde sunt sutele de dosare penale pentru miliardele de credite neperformante emise in cei 25 de ani de frauda? Nu le vedem!”

21:40, 10.04.2024 - „Timp de un sfert de secol, frauda bancara a inflorit in Moldova. Sute de milioane de euro au fost furate din sistemul bancar prin schema de emitere a unor credite evident neperformante. Autoritațile nu iau nicio masura pentru a-i pedepsi pe vinovați și pentru a intoarce banii in țara”, declara echipa…

Polonia: Parlamentarii depun o moțiune pentru a-l aduce pe șeful bancii centrale in fața instanței

12:26, 26.03.2024 - Deputații polonezi vor depune marți o moțiune pentru a-l aduce pe guvernatorul bancii centrale in fața Tribunalului de Stat. Astfel, se declanșeaza un proces fara precedent care ar putea duce la demiterea acestuia din funcție, scrie Reuters.

Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA sub control judiciar, șeful galeriei Steaua in arest la domiciliu

13:20, 21.03.2024 - Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA au fost puși sub control judiciar și un al patrulea a fost plasat in arest la domiciliu, conform surselor G4Media. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 au cerut arest preventiv pentru toți patru și control judiciar pentru alți…

Iranul continua sa imbogațeasca uraniul și se apropie de nivelul necesar pentru bombele atomice, anunța șeful AIE

22:55, 19.02.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a afirmat luni, 19 februarie, ca Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, informeaza Agerpres…


Ce parere ai despre aceasta stire?