Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul preşedinte georgian Saakaşvili, aflat în închisoare, cere să primească tratament medical în Polonia

Publicat:

Fostul presedinte georgian , aflat in inchisoare, a anuntat marti ca se va adresa a (CEDO) pentru a i se permite sa beneficieze de tratament medical in Polonia, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEDO are un nou președinte. Cine o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

07:05, 14.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, scrie digi24.ro.

CEDO are un nou președinte. Un sloven o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg.

Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al CEDO

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Un barbat urmeaza sa primeasca 13 milioane de euro despagubire, dupa ce a facut inchisoare 34 de ani deși era nevinovat. De ce fapte a fost acuzat

12:10, 19.02.2024 - Un barbat a primit vestea vieții lui, dupa ce a trecut prin cea mai grea incercare. A fost condamnat la inchisoare și a stat acolo 34 de ani, iar mai apoi s-a constatat ca era nevinovat. Barbatul urmeaza sa primeasca daune morale de 13 milioane de euro.

Stanislav Pavlovski: "Am creat o mulțime de organizații inutile"

15:31, 18.02.2024 - Așa-numita reforma judiciara din Moldova poate fi numita astfel doar in batjocura sau in gluma, iar Moldova nu are nevoie de proceduri de vetting și pre-vetting pentru a evalua integritatea candidaților la funcțiile de judecatori și procurori. O astfel de opinie a exprimat fostul ministru al Justiției,…

Pavlovski: "Subiectivismul in sistemul judiciar este opusul noțiunii de stat de drept"

17:25, 17.02.2024 - Intr-un stat de drept, domina legea, nu voința unei anumite persoane, iar judecatorul, chiar daca nu-i place hotarirea sa, o accepta. Declarația a fost facuta de fostul ministru al Justiției, fost judecator al Curții Europene a Drepturilor Omului din Moldova, juristul Stanislav Pavlovski, in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?