Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta soacră a lui Bahmu aruncă bomba: «A avut o relaţie cu un primar». Vezi despre cine e vorba!

Publicat:

Inainte de a fi casatorita cu , a mai avut un sot. Ea a fost casatorita cu cel pe al carui nume de familie l-a pastrat multi ani, .

Mama acestui barbat, , a dezvaluit la Kanal D ca bruneta l-a inselat pe fiul ei cu unul dintre fostii primari ai Bucurestiului, . Acest lucru s-ar fi intamplat prin anul 1997.

Fostul edil al Bucurestiului a infirmat idila cu fosta sotie a lui Prigoana, dar a recunoscut ca Adriana l-a ajutat mult in campania electorala in urma carei a ajuns primar.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Alexandrescu arunca bomba: Catalin Cirstoiu ar putea fi retras din cursa electorala

18:20, 12.04.2024 - Anca Alexandrescu: Inca de dimineata au aparut informatii conform carora candidatul  Catalin Cirstoiu, care, atenție, candidatura nu a fost depusa, este doar formala candidatura in acest moment, ar urma sa fie inlocuit, retras. Se discuta despre mai multe variante in aceasta dimineata, nu am sa avansez…

Horia Constantinescu, șeful ANPC arunca bomba: „Da,

16:05, 27.03.2024 - Horia Constantinescu, șeful Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorului, a confirmat, in direct la Realitatea PLUS, ca va candida pentru funcția de primar. „Veți fi candidatul PSD-ului la Primaria Constanța“, l-a intrebat moderatorul Laurențiu Botin.„La acest moment, decizia Consiliul…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!


Ce parere ai despre aceasta stire?