Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost angajat al familiei regale britanice, inculpat pentru abuzuri sexuale asupra unei minore

Publicat:

Fostul asistent personal al printului Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, a fost inculpat pentru abuzuri sexuale asupra unui minor, comise in anii '70, in perioada in care lucra pentru familia regala, informeaza telegraph.co.uk.

, in varsta de 79 de ani, urmeaza sa apara luni in fata unui tribunal pentru a raspunde la trei capete de acuzare formulate impotriva sa.

El este suspectat de abuzuri sexuale asupra unei fete de aproximativ 12 ani, comise intre 1972 si 1974, a informat purtatorul de cuvant al Parchetului britanic.

Herman s-a ocupat de afacerile…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasi: Angajat al Inspectoratului de Stat in Constructii, arestat preventiv pentru luare de mita

12:51, 21.05.2024 - Un angajat al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de impreuna cu ofiterii de politie judiciara ai Serviciului Judetean Anticoruptie Iasi al Directiei Generale Anticoruptie (DGA),…

De la Andy Warhol la Cecil Beaton, portretele emblematice ale familiei regale britanice din ultimii 100 de ani vor fi expuse la Londra

00:31, 17.05.2024 - De la portretul reginei Elisabeta a II-a realizat de Andy Warhol la fotografiile realizate de Cecil Beaton cu prințesa Margaret, o noua expoziție prezinta portretele familiei regale britanice din ultimii 100 de ani.

Detalii incredibile din viata familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de raposata Regina Elisabeta II. Nici tatal sau nu il ierta

15:20, 28.04.2024 - Cererile regelui Charles in ceea ce priveste toaleta, viața secreta a lui Kate Middleton, o cearta in dormitorul regal si multe alte detalii din viata privata a familiei regale britanice au fost dezvaluite intr-o carte despre viața din spatele zidurilor palatului.

Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și... selfie-uri

16:30, 14.04.2024 - In afara de prințul William, care in 2018, in timpul unei excursii in Olso, glumea spunand ca este „alergic la selfie-uri”, mai mulți membri ai familiei regale sufera cu adevarat din cauza alergiilor.

Asistam la dizolvarea familiei regale britanice?

05:40, 06.03.2024 - Kate Middleton este bolnava, regina Camilla este "in pauza" iar regele Charles are cancer. Așa arata o monarhie invizibila: familia regala britanica dispare in fața ochilor supușilor sai și daca este adevarat, așa cum spunea Elisabeta despre Coroana, ca ''trebuie vazuta pentru a fi crezuta'', ne…


Ce parere ai despre aceasta stire?