Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FORMULA 1. Lewis Hamilton câștigat Marele Premiu al Rusiei și e aproape titlul mondial

Publicat:

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, duminica, la Soci, potrivit Agerpres. Dublul campion mondial a plecat din prima linie și a profitat de abandonul coechipierului sau Nico Rosberg, în turul 8, din cauza unei probleme la accelerație. Astfel, Hamilton a obținut a 42-a sa victorie în Formula 1.

În clasamentul genral, Hamilton are un avans de 66 puncte fața de Vettel, care ocupa locul 2 și 73 puncte fața de Rosberg.

Pentru a câștiga titlul mondial, britanicul va avea nevoie de înca 9 puncte…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Formula 1: RedBull confirma oficial discuțiile cu unul dintre cei mai in forma piloți din noul sezon

13:45, 18.04.2024 - RedBull este in cautarea unui coechipier pentru Max Verstappen pentru sezonul 2025 al Formulei 1, iar recent Helmut Marko, consilierul echipei austriece, a recunoscut ca se poarta deja negocieri cu Carlos Sainz Jr.

E sigur ca Red Bull și-a ales noul pilot: „Am vazut in weekend in Australia ce rapid e”

10:11, 26.03.2024 - Red Bull, campioana la constructori in Formula 1 in ultimii doi ani, e in cautarea unui coleg pentru Max Verstappen, din sezonul viitor, iar pe lista se afla trei nume: Fernando Alonso, Carlos Sainz și Daniel Ricciardo. Mexicanului Sergio Perez ii va expira contractul cu Red Bull la finalul acestui…

F1: Charles Leclerc (Ferrari), cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne

12:55, 22.03.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, desfasurata vineri pe circuitul Albert Park din Melbourne, potrivit Agerpres. Leclerc a fost cronometrat pe un tur de pista in 1 min 17 sec 277/1000,…

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid in primul antrenament de la Jeddah

16:50, 07.03.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, iar cel mai rapid a fost campionul en-titre Max Verstappen. Acesta a fost urmat de Fernando Alonso și Sergio Perez.

Max Verstappen triumfa in Marele Premiu al Bahrainului și iși ia un start perfect in sezonul 2024 de Formula 1

19:11, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir. Campionul mondial en titre, plecat din pole position, a dominat cursa de la un capat la altul, obtinand…

Formula 1: Monopostul Ferrari, cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente din Bahrain

15:50, 01.03.2024 - Carlos Sainz Jr. a fost cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente din Bahrain, pilotul celor de la Scuderia Ferrari oprind cronometrul la 1:30.824. Ibericul a fost urmat de compatriotul Fernando Alonso (Aston Martin) și Max Verstappen (RedBull - campionul ultimelor trei ediții din Marele Circ).

Hamilton și Russell lideri cu Mercedes in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul MP al Bahrainului

20:20, 29.02.2024 - Lewis Hamilton și coechipierul sau George Russell conduc clasamentul timpilor din antrenamentele ce preced cursa de debut a sezonului de Formula 1, din Bahrain. Surprinzatoarea dubla Mercedes e urmata de Alonso. Triplul campion mondial, Max Verstappen, a fost doar al șaselea cu Red Bull. Septuplul…


Ce parere ai despre aceasta stire?