Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Focoasele” Samsung Galaxy Note 7, interzise în avioanele americane

Publicat:

FAA, organismul care supervizeaza tot ceea ce inseamna aviație civila in America, nu a interzis prezența smartphone-urilor la bordul avioanelor ce survoleaza spațiul SUA, insa este obligatoriu ca acestea sa fie inchise pe perioada zborului.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele israeliene au lovit mai multe cladiri din Gaza

11:21, 29.04.2024 - Mai multe cladiri din Gaza au fost lovite de rachetele lansate de avioanele israeliene. Cel puțin 20 de palestinieni au murit, anunța medicii din zona. In paralel, la Cairo incepe o noua runda de negociere privind obținerea pacii.

Statele Unite nu vor participa la niciun atac israelian de razbunare asupra Iranului

07:56, 15.04.2024 - Casa Alba a avertizat Israelul ca SUA nu vor participa la niciun atac de razbunare asupra Iranului, au declarat inalți oficiali ai administrației americane, citați de BBC.Peste 300 de drone și rachete au fost trase asupra Israelului peste noapte, despre care Iranul a spus ca este un raspuns la o lovitura…

Zelenski, fara cale de ieșire

07:35, 08.04.2024 - La mai bine de doi ani de la invazia sa sangeroasa, nu se intrevede un sfarsit al luptelor. Optiunile presedintelui Volodimir Zelenski cu privire la ce sa faca in continuare – si cu atat mai putin cum sa castige razboiul – variaza de la rau la mai rau, scrie The Washington Post (WAPO). Zelenski a declarat…

Razboi in Ucraina, ziua 764. Oficial de la Kiev: avioanele americane F-16 ajung in Ucraina pana la mijlocul verii

09:00, 28.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 764. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un nou apel catre aliatii occidentali pentru a accelera livrarea avioanelor de lupta F-16 si a sistemelor de aparare antiaeriana Patriot, dupa atacurile din Harkov, soldate cu

IDF a spus ca avioanele de lupta au atacat sediul subteran unde se afla numarul trei al Hamas.

06:15, 12.03.2024 - Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a remarcat ca statul evreu „va continua sa-i urmareasca pe liderii Hamas și pe toți cei care au participat la masacrul din 7 octombrie” și „nu doar in Fașia Gaza”, ci și dincolo.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele de lupta americane F-16 in Danemarca: „E clar mai agil” VIDEO

16:10, 23.02.2024 - Piloții și tehnicienii ucraineni se antreneaza pe avioanele F-16 in condiții meteo dificile la baza aeriana Skrydstrup din Danemarca. Volodimyr Zelenski a publicat un videoclip in care arata antrenamentele care au loc in unitatea daneaza.

Anul din care mașinile clasice vor fi interzise in Uniunea Europeana: "Ne vom confrunta cu o recesiune pentru tot restul vieții noastre"

21:46, 14.02.2024 - CEO-ul unei companii producatoare de baterii a avertizat ca renunțarea prematura la motoarele cu ardere interna in Europa ar putea duce la pierderea a un milion de locuri de munca și la o recesiune majora.

Israelul a inceput 'Operațiunea Razbunarea': ataca dezlanțuit in Liban / VIDEO

15:40, 14.02.2024 - Avioanele de lupta ale armatei din Israel IDF au declanșat miercuri „un val extins de atacuri” in Liban, au anunțat israelienii. Atacurile reprezinta raspunsul israelienilor la loviturile cu rachete lansate tot miercuri din Liban asupra unui oraș din Israel, informeaza Mediafax. Anunțul a fost facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?