Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FMI, Banca Mondială şi zece ţări au simulat un atac cibernetic de amploare asupra sistemului financiar global

Publicat:

Israelul a condus joi un grup de zece tari care au simulat un atac cibernetic de amploare asupra sistemului financiar global, pentru a creste gradul de cooperare internationala si a ajuta la reducerea eventualelor pagube provocate bancilor si pietelor financiare, transmite Reuters.

Atacul cibernetic simulat s-a derulat pe parcursul a 10 zile, perioada in care date sensibile au aparut pe impreuna cu stiri false care in cele din urma au provocat haos pe pietele mondiale si o fuga la ghiseele bancilor. Simularea a inclus mai multe tipuri de atacuri care au afectat pietele valutare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Atacul iranian a fost respins prin coordonare „umar la umar” cu SUA, spune Israelul

18:05, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a masivului raid iranian cu drone si rachete a fost in intregime coordonata cu Pentagonul, care are un ofiter de legatura american in camera de control a sistemului de aparare antiracheta Arrow, a declarat un inalt oficial israelian citat de Reuters.

Zelenski: Avem nevoie de ajutor de la aliatii nostri cu aparare antiaeriana, ca Israelul

21:55, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirma ca Ucraina are nevoie de ajutor din partea aliatilor sai pentru a se apara de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliatii sai pentru a distruge amenintarile inamice, relateaza Reuters.

Cei doi factori care au facut ca Israelul sa iasa nevatamat dupa atacul de amploare al Iranului

19:20, 14.04.2024 - Teheranul a țintit Israelul cu mai multe valuri de rachete balistice și de croaziera, precum și cu drone incarcate cu explozibil, ca represalii la un atac israelian asupra consulatului iranian din Damasc, la inceputul acestei luni.

Blinken condamna un act „odios” și “terorismul sub toate formele sale” dupa atacul de la periferia Moscovei

20:06, 23.03.2024 - Seful diplomatiei americane Antony Blinken a condamnat sambata un act “odios” si “terorismul sub toate formele sale”, la o zi dupa atacul de la periferia Moscovei care s-a soldat cu cel putin 143 de morti, potrivit unui ultim bilant, relateaza Reuters si AFP, potrivit agerpres.ro. “Transmitem cele mai…

Blinken il avertizeaza pe Netanyahu ca o operațiune militara de amploare in Rafah va izola și mai mult Israelul

20:56, 22.03.2024 - O operatiune militara de anvergura in orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, ''risca sa izoleze si mai mult Israelul'', a avertizat vineri secretarul de stat american Anthony Blinken la finalul unei vizite in Israel si al unei discutii ''deschise'' cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit…

Seful AIEA cere bancilor de dezvoltare sa finanteze noi proiecte de centrale nucleare

10:10, 04.03.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a cerut luni bancilor globale de dezvoltare, si actionarilor lor guvernamentali, sa finanteze noi proiecte in domeniul energiei nucleare, avertizand ca un eventual esec ar intarzia tranzitia energetica, transmite Reuters,…

Israelul a lansat cel mai „adanc” atac in interiorul teritoriului libanez, de cand a inceput razboiul in Gaza

14:10, 26.02.2024 - Israelul a bombardat orașul libanez Baalbek, luni, provocand moartea a doi membri Hezbollah, conform unor surse din aceasta țara, citate de Reuters. Atacul a fost cel mai „adanc” in interiorul teritoriului libanez de cand a inceput razboiul din Gaza, in octombrie 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?