Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam a ajuns pe perfuzii în spital, în străinătate | VIDEO. Imaginile tulburătoare cu artistul care a anunțat că nu e bine

Publicat:

a publicat un videoclip pe pagina lui oficiala in care apare pe patul de spital, cu perfuzia pe mana | VIDEO. Manelistul a anunțat in urma cu o saptamana ca a parasit țara din cauza unor probleme de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, filmat in timp ce ii canta unei batrane de Ziua Romilor. A coborat de pe scena și a ingenunchiat in fața ei

13:35, 08.04.2024 - Florin Salam a fost protagonistul unui moment emoționant un eveniment dedicat Zilei Romilor. Manelistul i-a facut o dedicație unei batrane care s-a apropiat de scena și a facut un gest care a atras admirația multora.

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Florin Salam a fost saltat de polițiști din propria locuința. Ce se intampla cu manelistul

13:15, 14.03.2024 - Florin Salam are din nou probleme cu legea. Cantarețul de manele a fost saltat de polițiști din propria locuința joi dimineața, 14 martie 2024. Iata care este motivul pentru care artistul se afla in arest.

Star Matinal. Avocata lui Florin Salam, declarații despre proces. Ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce manelistul a ramas in arest / VIDEO

10:05, 14.03.2024 - Avocata lui Florin Salam a facut declarații despre procesul in care este implicat cantarețul de manele. Iata ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce „Regele manelelor” a ramas in arest preventiv pentru o perioada de 24 de ore!

Știrile Antena Stars. Florin Salam, acuzat de discriminare. Manelistul a ras de o persoana cu dizabilitați: "Credeam ca are cei 7 ani de acasa" / VIDEO

14:46, 04.03.2024 - Florin Salam a ajuns, de curand, in mijlocul unui scandal monstru. Cunoscutul interpret de muzica de petrecere, este acuzat de discriminare in ceea ce privește persoanele cu dizabilitați. Iata imaginile care au starnit o mulțime de motive de revolta!

Florin Salam nu lasa pe maine ce poate face azi. Indiferent de ora și locație, manelistul ia notițe și prefera sa nu scape niciun detaliu / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Florin Salam iși planifica in cel mai mic detaliu concertele. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca manelistul nu lasa pe maine ce poate face azi. Ia notițe indiferent de ora și locație și prefera sa nu scape niciun detaliu.

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!


Ce parere ai despre aceasta stire?