Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Cîțu, anunț despre candidatura la șefia PNL și la Președinția României: Vom vedea

Publicat:

Florin Cițu spune ca are o experiența politica ce i-ar permite sa dețina o funcție la varful PNL. Despre o posibila candidatura la Președinția Romaniei, Cițu spune ca sunt mulți care și-au anunțat deja intenția.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kluas Iohannis și Joe Biden vor continua dialogul privind candidatura primului la șefia NATO

23:25, 07.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis și președintele american Joe Biden au decis sa continue dialogul privind candidatura șefului statului roman la funcția de secretar general al NATO, liderul de la Cotroceni admițand ca exista riscul ca la summitul NATO de la Washington din luna iulie sa nu fie intrunit un…

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru fapte de corupție, cale libera spre șefia CJ Prahova / BEJ i-a admis candidatura

17:16, 26.04.2024 - Biroul Electoral Judetean (BEJ) Prahova a admis, vineri, candidatura presedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

19:50, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situatia creata dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

Iulian Dumitrescu, acuzat de DNA ca a luat o mita de 16 milioane de lei, si-a depus candidatura la șefia CJ Prahova

16:50, 24.04.2024 - Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care este suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova dupa acuzațiile DNA, si-a depus miercuri, 24 aprilie, semnaturile si dosarul de candidatura pentru un al doilea mandat in fruntea CJ, potrivit comunicatului de presa.„Nu a fost…

Ungaria susține candidatura lui Iohannis la șefia NATO

09:56, 04.04.2024 - Ministrul de Externe ungar, Peter Szijjarto, anunța ca „ar fi timpul” ca in fruntea NATO sa fie numit un secretar general din Europa Centrala și de Est. Citește și: Președintele Consiliului European și premierii din Belgia, Ungaria și Croația, discuții la Palatul Cotroceni cu președintele Iohannis ”Nicio…

Mircea Geoana, despre candidatura la prezidentiale: „Vom vedea. Dupa iulie voi putea sa comunic ce fac”

17:25, 16.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a anuntat sambata, 16 martie, ca dupa summitul de la Washington, care va avea loc in luna iulie, iși va spune planurile profesionale.„Vom vedea. Trebuie sa termin job-ul de la NATO si avem de pregatit un summit de la Washington care este atat de important…

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.

Inscrierea Ursulei von der Leyen pentru candidatura privind șefia CE, acceptata

18:31, 05.03.2024 - Adunarea Politica a Partidului Popular European a acceptat inscrierea Ursulei von der Leyen in competitia pentru alegerea candidatului PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene. Decizia va intra la vot in Congresul PPE, care se desfașoara in perioada 6-7 martie la București.


Ce parere ai despre aceasta stire?