Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Firea: Îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale, pe care îl voi susţine din tot sufletul

Publicat:

, , a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine „din tot sufletul”. Firea a refuzat sa spuna daca ar putea fi ea candidatul PSD, precizand ca va face saptamana viitoare clarificari cu privire la planurile sale de viitor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rares Bogdan susține ca PNL nu are un scenariu in care Nicolae Ciuca sa nu candideze la alegerile prezidentiale

20:20, 13.05.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, luni, ca partidul nu are un scenariu in care liderul formațiunii, Nicolae Ciuca, sa nu candideze la alegerile prezidentiale, enumerand cateva caracteristici care il recomanda pentru aceasta funcție.

Gabriela Firea vrea un nou aeroport in Bucuresti. Pe cine sustine la prezidentiale: „Nu aspir la pozitii si mai inalte”

15:25, 26.04.2024 - Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat vineri, 26 aprilie 2024, ca dorește sa construiasca un nou aeroport in Capitala. Candidata la Primaria Generala a Municipiului București a vorbit și despre alegerile prezidențiale ce urmeaza sa aiba loc in anul curent. Pe cine susține sa preia scaunul de președinte.…

Firea il susține pe Ciolacu la prezidențiale și spune ca nu vrea sa preia șefia PSD: „Nu aș folosi funcția de primar ca trambulina”

12:46, 26.04.2024 - Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a declarat, vineri, ca „il susține in totalitate pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale”. Ea a mai adaugat ca, daca va ajunge din nou primar al Bucureștiului, nu va folosi funcția „ca trambulina” ca sa preia șefia PSD.

Firea, despre alegerile prezidențiale: A cam trecut vremea candidaților independenți

11:40, 26.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat in cadrul unor declarații de presa ca, in opinia sa, a trecut vremea candidaților independenți. Raspunzand insa unei alte intrebari, Firea a susținut ca alegerea de a-și asuma o candidatura ii aparține lui Marcel Ciolacu.

(video) „The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie: Ce spune actorul despre Trump

16:00, 06.04.2024 - Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri ca, spre deosebire de alegerile prezidentiale din 2020, anul acesta nu ii va mai acorda sprijin public presedintelui in exercitiu, democratul Joe Biden, relateaza EFE, potrivit hotnews.ro .

„The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ce spune actorul despre Trump

15:16, 06.04.2024 - Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca „The Rock”, a anunțat ca nu ii mai acorda sprijinul sau public președintelui Joe Biden, in campania electorala pentru un nou mandat la Casa Alba.

Marcel Ciolacu, despre candidatura sa la alegerile prezidențiale 2024: ”Imi doresc un președinte care sa construiasca”

21:16, 09.03.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale 2024. Va candida intr-adevar actualul premier? Aflat la Iași, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat sambata ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidențiale. Acesta a vorbit despre nevoia unei stabilitați…

Nicușor Dan, despre alegerile locale programate in vara: Va fi o campanie de ura, cu atacuri și cu bani de la rechinii imobiliari

13:35, 28.02.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri, 28 februarie, ca decizia PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale „este un calcul politicianist”, ca va fi „o campanie de ura” și ca se așteapta sa se arunce „foarte multi bani de la rechinii imobiliari” in campania electorala…


Ce parere ai despre aceasta stire?