Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FINS: Ce joburi au tinerii români care studiază în străinătate

Publicat:

FINS, instituție financiara nebancara ce ofera tinerilor din Romania finanțare pentru studii in Europa, inclusiv și Elveția, ofera informații despre ce locuri de munca pot accesa tinerii care studiaza in strainatate pentru a obține venituri suplimentare, dar și pentru a caștiga experiența profesionala relevanta inca din timpul studiilor. Pentru foarte mulți tineri care […] Articolul FINS: Ce joburi au tinerii romani care studiaza in strainatate apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

70% dintre tinerii creativi romani ar alege aceeași cariera. Tot atația iși doresc sa profeseze in Romania

17:30, 10.04.2024 - In cadrul celei de-a X-a ediții a festivalului DIPLOMA Show, The Institute și UniCredit Bank au realizat un studiu de cercetare menit sa identifice motivațiile și așteptarile tinerilor creativi romani, cu accent pe studenții și absolvenții facultaților creativ-vocaționale. Cu un eșantion de 220 de respondenți,…

PETRUȚA IUGULESCU, O NOUA „MISIUNE” UEFA

06:50, 10.04.2024 - La inceput de aprilie, au luat startul meciurile din cadrul grupelor de calificare pentru UEFA Women’s Euro 2025, la care forul continental a delegat și oficiali din Romania.Astfel, Alina Peșu a condus la centru partida dintre Azerbaidjan și Elveția, ea fiind ajutata la cele doua linii de catre arbitrii…

UE pedepsește Romania pentru istoria sa de 150 de ani de extracție a petrolului și gazelor: Petrom și Romgaz sunt obligate sa asigure o cincime din toata capacitatea de stocare a CO2 din Europa, costurile sunt de miliarde de euro

13:10, 03.04.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Petrom și Romgaz, cei doi producatori de petrol și gaze ai Romaniei, vor fi obligați ca, la nivelul anului 2030, sa asigure in țara o capacitate de stocare de a dioxidului de carbon in Romania care sa asigure depozitarea subterana a 9 milioane de tone de CO2 pe an, potrivit…

OECD ne pune oglinda in fața. Nu aratam prea bine, iar recomandarile pe termen scurt, mediu și lung sunt dure

12:55, 13.03.2024 - In ultimul raport al OECD, situația economica și sociala din Romania nu arata prea bine, cel puțin așa rezulta din concluziile acestui raport. Deși politicienii romani vor sa ne convinga ca suntem ,,tigrii” Europei, totuși lucrurile nu stau tocmai așa. Este adevarat, am avut creștere economica peste…

CMS a asistat Grupul Cicor in achiziția societații Evolution Medtec din Romania

12:15, 04.03.2024 - Firma internaționala de avocatura CMS a oferit consultanța Grupului Cicor (Cicor), unul dintre dezvoltatorii și producatorii de electronice de inalta fiabilitate pentru piețele medicale, industriale, aerospațiale și de aparare cu cea mai rapida creștere din Europa, cu privire la achiziția a 100% din…

 Declararea informatiilor referitoare la conturile financiare ale contribuabililor nerezidenți se realizeaza prin transmiterea  pana la data de 15 mai

12:01, 13.02.2024 - Conform prevederilor art. 62 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala cu modificarile și completarile ulterioare, in scopul realizarii schimbului automat de informații in temeiul instrumentelor juridice de drept internațional la care Romania este parte, instituțiile financiare raportoare…

ARSC: Romania are toate resursele sa devina țara cu cele mai “smart” localitați in regiune. Vor aparea tot mai multe comune inteligente

16:56, 12.02.2024 - Cu acces la resurse importante pentru avans tehnologic, Romania are un potențial uriaș sa devina un exemplu de națiune “smart” cu orașe și comune inteligente in Europa de Est. Conceptul de smart city, care contribuie la imbunatațirea vieții romanilor, ia amploare in țara, Romania cunoscand cea mai buna…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?