Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FINAL TRAGIC. Copilul de 5 ani căzut într-o fântână din Maroc, scos fără suflare (VIDEO)

Publicat:

Operatiunea de salvarea a copilului de cinci ani care a cazut intr-o fantana din Maroc are un final tragic. Micutul a fost scos din put fara suflareIntreaga misiune a durat cinci zile, timp in care langa fantana au fost sapate santuri pentru ca Rayan sa fie eliberat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Constanța! Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au sarit sa il salveze și au ramas blocate in puț / FOTO

16:36, 20.05.2024 - Un incident șocant s-a petrecut in cursul zilei de astazi in localitatea Mireasa din Constanța. Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au incercat sa il ajute insa au ramas și ele blocate in puțul adanc de 19 metri. 

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Un ieduț pe nume Corneluș care a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri la Spatarești salvat dupa doua zile de pompierii din Falticeni (foto)

12:05, 06.05.2024 - Un ieduț care a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri la Spatarești a fost salvat in Sambata Mare de pompierii din Falticeni dupa ce a ”strigat” dupa ajutor timp de doua zile. Iata cum relateaza cei de la ISU Bucovina pațania ieduțului: ”Undeva, la Spatarești, in Sambata Mare… Mirosul fumului care…

O femeie a cazut in fantana in Timiș – șeful de post a sarit in ajutor

13:01, 17.04.2024 - Ieri, a avut loc un eveniment care ar fi putut avea un final nefericit, dar acest lucru nu s-a intamplat datorita intervenției unui polițist. La data de 16.04.2024, in jurul orei 11:30, un apel la 112 anunța ca in localitatea Fibiș, o femeie a cazut in fantana din curtea locuinței. Șeful de post s-a…

Misiune contracronometru in Suceava, dupa ce un barbat a cazut intr-o fantana. A fost gasit in viata la 10 metri adancime FOTO

17:10, 15.04.2024 - Un barbat de 30 de ani a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri, in comuna Dornești din județul Suceava. Pompierii au reușit sa il scoata in timp util, iar o ambulanța SMURD l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe Radauți pentru ingrijiri medicale.

Barbat de 30 de ani, cazut intr-o fantana, scos viu de pompieri și dus la spital

08:40, 15.04.2024 - Un barbat de 30 de ani a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri, intr-o localitate din Suceava. Pompierii au intervenit cu o autospeciala și o ambulanța SMURD.Barbatul se afla la aproximativ 10 metri adancime.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Incident tragic in Poienile de Sub Munte! O femeie a decedat dupa ce ar fi cazut in rau

12:46, 17.03.2024 - „Astazi, polițiștii Secției 4 Leordina s-au deplasat, in urma unei sesizari prin apel 112, in comuna Poienile de Sub Munte unde, in albia raului Poieni se afla cadavrul unei persoane. La fața locului, echipajele de pompieri au scos din albia raului cadavrul unei femei in varsta de 75 de ani din Poienile…


Ce parere ai despre aceasta stire?