Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Final de 2019 cu performanţă uluitoare! / Alexia Apostolescu câştigă la Praga

Publicat:

Arena O2 din Praga, duminica, 24 noiembrie. Pentru prima data, țara noastra este pe podium la o finala a competiției de echitație (sarituri peste obstacole) by Longines, prin sportiva Alexia Apostolescu, care a reușit performanța sa se claseze pe primul loc in finala concursului (obstacole la inalțimea de 145cm), alaturi de calul ” d’Amour” ! Alexia mai bifase un podium, locul 2 la St. Tropez, acum doua luni (premiu de 5000 de euro), performanța care a anunțat parca aceasta victorie. Un concurs cu 34 de sportivi la start, cu un fond de premiere…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul European, videoclipul de promovare la alegerile europene

08:00, 29.04.2024 - Parlamentul European (PE) a lansat luni dimineata videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, in cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se desfasoara sub sloganul „Foloseste-ti votul. Sau altii vor decide pentru tine”. Intre 6 si 9 iunie 2024, peste 370 de…

CONFERINTA NEWS.RO – Adrian Caciu: Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei include si acel deficit de 3% cu orice pret / Acest deficit de 3% a insemnat sa taie intotdeauna de la investitii

10:55, 07.03.2024 - “Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei este si include in ea inclusiv acel deficit de 3% cu orice pret.  O sa incep abrupt cu aceasta abordare ca sa intelegem unde suntem. De fiecare data Romania, cel putin de cand a intrat in Uniunea Europeana,…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

State UE, printre care și Romania, vizate de un atac masiv al serviciilor secrete din Rusia. Ce metode a folosit FSB

17:30, 24.02.2024 - n cuplu de cetateni moldoveni a fost a fost arestat, iar presupusul comanditar, un om de afaceri moldovean prorus, a fost identificat.Franta a condamnat in noiembrie un ”amestec digital rus” si a denuntat reolul unei retele rusesti in ”amplificarea artificiala si difuzarea pe retele de socializare a…

Sondaj-surpriza despre razboiul din Ucraina. Ce cred cetațenii europeni?

15:05, 21.02.2024 - Cetatenii europeni sunt pesimisti cu privire la sansele Ucrainei de a castiga razboiul impotriva Rusiei si vad o intelegere negociata intre cele doua tari ca fiind cel mai probabil rezultat, releva un sondaj de opinie din 12 tari din UE, publicat miercuri si citat de AFP. Potrivit acestui sondaj realizat…

Ce sunt acordurile de securitate discutate de Ucraina cu aliații, inclusiv cu Romania. Acordul cu Marea Britanie are și anexe secrete

12:40, 16.02.2024 - Germania și Franța urmeaza sa semneze vineri acorduri bilaterale privind angajamente de securitate cu Ucraina, președintele ucrainean Volodimir Zelenski urmand sa se intalneasca cu Macron și Scholz. Ucraina, aflata in razboi cu Rusia, discuta cu un grup tot mai larg de tari pentru a conveni cu acestea…

Lynk & Co continua sa creasca in Europa. In 2024 ajunge și in Romania

13:30, 13.02.2024 - Pentru cine nu știe, constructorul de autombile Lynk & Co este deținut de Geely Automobile Holdings și Volvo Cars. In acest moment, marca este prezenta in 9 piețe europene, mai exact in Suedia, Olanda, Belgia, Germania, Spania, Franța și Italia. In 2024, Lynk & Co continua sa se extinda pe Batranul…

Protest al fermierilor și in Spania. Au blocat drumurile in mai multe regiuni

16:31, 06.02.2024 - Fermierii spanioli solicita aceleași lucruri pe care le cer și cei din Franța, Germania, Polonia, Belgia, Olanda și anume, mai multa flexibilitate din partea Uniunii Europene, controale mai stricte asupra produselor importate din afara UE și mai mult ajutor din partea propriilor guverne. Citește și Bancnote…


Ce parere ai despre aceasta stire?