Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmele inspiraționale, cu povești din lumea sportului, se văd în Iulius Parc. Descoperă ce evenimente ți s-au pregătit în cadrul Săptămânii Europene a Sportului!

Publicat:

Continue reading Filmele inspiraționale, cu povești din lumea sportului, se vad in . Descopera ce evenimente ți s-au pregatit in cadrul a Sportului! at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului: fostul președinte al unui club de legenda a murit

17:41, 19.04.2024 - Keswick a detinut functia timp de 7 ani, pana cand a demisionat in 2020."Cu mare tristete, clubul Arsenal anunta decesul fostului presedinte, Sir Chips Keswick. In perioada in care el a fost presedinte, Arsenal a evoluat in Liga Campionilor si a castigat Cupa Angliei de trei ori ori. A fost toata viata…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Toata lumea vorbește despre cladirea care va uimi planeta: va masura 2 kilometri inalțime

08:10, 20.03.2024 - In viitorul apropiat, un oraș va dobandi titlul de gazda a celei mai inalte cladiri de pe glob. Pana de curand, zgarie-norii erau considerați embleme ale culturii americane, dar acest proiect grandios promite sa eclipseze toate recordurile anterioare. Descopera locația unde se va inalța aceasta structura…

Lumea sportului international saluta revenirea Simonei Halep

08:55, 06.03.2024 - Mari campioni din lumea tenisului, precum Chris Evert, Boris Becker sau Juan Martin Del Potro, au salutat reducerea suspendarii Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si iminenta ei revenire in circuitul WTA.

Astazi in istorie: De la schimbari de regim la umbrele Razboiului Rece, momente care au modelat lumea

09:06, 05.03.2024 - Pe 5 martie, istoria iși deschide paginile pentru a revela momente care au modelat contururile lumii in care traim. De la schimbari de regim și reforme administrative care au zguduit temeliile puterii, pana la evenimente ce au marcat cursul razboaielor și au desenat noi linii ale conflictelor internaționale.…

Cel mai mare campion de sumo poate fi primi „cea mai grava” sancțiune din lumea sportului japonez

11:51, 22.02.2024 - Lumea sumo-ului se confrunta cu un nou si stanjenitor caz de violenta in care este implicata una dintre cele mai mari vedete ale sale, care a devenit un antrenor respectat, potrivit presei japoneze, citate de AFP. Hakuho, care a castigat un numar record de 45 de turnee in cariera sa inainte de a se…

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?