Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fileață arestat: Una din gorilele PMP de la Nana este suficient de periculos pentru a sta la răcoare

Publicat:

Din pacate pentru eforturile de albire a implicației și a PMP, in scurt timp s-a dovedit ca individul este o ”amintire” politica din perioada pedelista și, in plus, este cercetat intr-un alt dosar, mult mai grav, in care este acuzat de prejudicierea .

In urma scandalului electoral care a dus la agresarea unei sexagenare, in comuna Nana, propaganda basista a efectuat cateva manevre de eschiva. In primul rand s-a pretins ca intre cel acuzat de agresiune, numitul Ștefan Fileața și PMP nu ar fi fost nicio legatura și asta in pofida martorilor și…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Firma imobiliara din Cluj a Elenei Udrea, evacuata cu jandarmii de catre SDC Imobiliare

13:46, 21.05.2024 - Firma Realtopfarma SA, controlata de Elena Udrea prin iubitul ei, Adrian Alexandrov, și prin finul acesteia, clujeanul Adrian Gurzau, și prin care aceasta urma sa dezvolte la Cluj-Napoca un adevarat "oraș in oraș", a fost evacuata.

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Executor judecatoresc din Gorj trimis in judecata de DNA. Este acuzat ca a incercat sa devalizeze o mare companie de stat

17:20, 04.04.2024 - Executorul judecatoresc gorjean Matei Cosmin Catrinoiu și omul de afaceri Gheorghe Sperlea au fost trimiși in judecata de procurorii anticorupție intr-un dosar care are legatura cu executarea silita ilegala a Complexului Energetic Oltenia.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?