Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiertură de dragavei: reţeta pentru o mâncare bogată în vitamine şi fier

Publicat:

E folosita la gatit de cand lumea, iar specialistii spun despre ea ca ar contine de doua ori mai mult fier decat spanacul si foarte multe alte vitamine. Poate fi gatita in ciorbe, salate si alte mancaruri. O reteta pentru gatit dragaveiul ne ofera , un cunoscut bucatar din Banat.

“Mai intai dragaveiul vine ales frunza cu frunza spalat bine si taiat in fasiute ca taiteii lati. Iar intr-o oala sa puneti ulei de un deget si in acel ulei sa frigeti zece catei de usturoi, pe care urmeaza dupa aceea sa ii aruncati. Si in uleiul ramas sa caliti patru morcovi dulci dati pe razatoare,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar

17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…


Ce parere ai despre aceasta stire?