Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetele de la "Mireasă pentru fiul meu" aproape s-au păruit! Motivul uluitor care a cauzat conflicte printre concurente

Publicat:

Noul sezon al competitiei "Mireasa pentru fiul meu" a starnit tensiuni, inca de la primele editii. Concurentele si-au adresat cuvinte dure si au creat antipatii, iar din aceasta cauza s-a instalat si o stare de tensiune.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Motivul real pentru care Simona Gherghe și-a dat demisia de la Acces Direct. „Este solicitant și controversat, greu, apasator”

10:45, 13.05.2024 - Simona Gherghe, in varsta de 46 de ani, a prezentat timp de 9 ani emisiunea Acces Direct, difuzata la Antena 1. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anunțat ca renunta la emisiune, insa pana acum, ea nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. Intr-un interviu…

Uluitor! Romania revine de la 0-2 cu Ucraina si se califica la Turneul Final al Billie Jean King Cup

10:20, 14.04.2024 - Echipa nationala a Romaniei de tenis, Billie Jean King Cup, a reusit noaptea trecuta o performanta uluitoare. Fetele antrenate de constanteanul Horia Tecau s-au calificat intre primele 12 clasate ale lumii care vor participa in noiembrie la Turneul Final de la Sevilla, dupa ce au invins Ucraina, pe…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Haos total la Ajax » Directorul general a fost suspendat dupa numai 18 zile. Motivul e uluitor!

19:20, 02.04.2024 - Ajax nu mai are nici CEO! Dupa ce a schimbat in toamna antrenorul și directorul sportiv, acum iși concediaza și directorul general. Consiliul de Supraveghere l-a suspendat pe Alex Kroes pentru ca a folosit informații confidențiale din interiorul clubului pentru a cumpara 17.500 de acțiuni la Ajax cu…

Care este originea cuvantului Blagovestenie. Ce inseamna, de fapt, și cum pot afla fetele peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa

10:35, 25.03.2024 - Se spune ca Blagovestenia sau "Ziua cucului" este vestitoarea primaverii. Care este originea cuvantului Blavoveștenie și ce inseamna, de fapt. In aceasta zi domnișoarele pot afla peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?