Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festivalul Internaţional de Poezie „Grigore Vieru“ a ajuns la cea de cincea ediţie

Publicat:

In cadrul evenimentului vor avea loc mai multe actiuni, printre care recital de poezie, spectacole muzicale, depunere de flori la monumentul poetului, vernisaj de fotografie cu Grigore Vieru, lansare de carti traduse in limbile italiana, letona, bulgara, gagauza, rusa, franceza, engleza. Printre persoanlitatile care si-au anuntat prezenta se numara naistul Gheorghe Zamfir, tenorul Mihai Munteanu, compozitorul Eugen Doga, actorul Nicolae Jelescu, Nicolae Dabija.

Evenimentul se adreseaza iubitorilor de poezie, poetilor de limba romana din lume, dar si traducatorilor din literatura romana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florentina Luca-Moise: Sprijin pentru familiile cu copii, la inceput de an școlar

09:45, 27.05.2024 - Candidatul independent la Primaria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise, are in programul sau electoral pentru municipiu acordarea unui sprijin financiar pentru familiile cu copii, la inceputul anului școlar. Ea considera ca primarul „trebuie sa stapaneasca mecanismele solidaritații”.…

De Ziua Mondiala a Sanatații, in centrul capitalei se ofera consultații cetațenilor

11:01, 07.04.2024 - Primaria capitalei informeaza ca astazi 7 aprilie 2024, intre orele: 09:00-12:00, in contextul marcarii Zilei Mondiale a Sanatații, in Gradina Publica Ștefan cel Mare și Sfint, vizitatorii pot beneficia de anumite consultații, noteaza Noi.md. Astfel, doritorii vor avea parte de: • Consultarea specialiștilor…

Cum va arata centrul de DEZINTOXICARE din Cluj-Napoca. Va avea o cladire pentru copii, alta pentru adulți

10:16, 22.03.2024 - PUZ-ul pentru centrul de recuperare din adicții "Noi orizonturi", de pe Valea Garbaului, dezvoltat de Primaria municipiului Cluj-Napoca și proiectat de Studio 82 SRL, a fost pus in consultare publica. 

Un baiat de 13 ani, transportat de urgenta din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD. Adolescentul sufera de probleme renale

10:30, 18.03.2024 - ”Avand in vedere solicitarea Ambasadei Romaniei in Bulgaria, transmisa Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. a asigurat transferul unui baiat roman de 13 ani, diagnosticat cu afectiuni renale, din Bulgaria in Romania. Echipajul elicopterului a preluat…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).


Ce parere ai despre aceasta stire?