Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie împuşcată MORTAL de concubinul ei!

Publicat:

Caz socant la Targu-Mures. O femeie a fost impuscata mortal de concubinul ei, inarmat cu o pusca de vanatoare cu alice, pe care o detinea ilegal.

Barbatul a intrat in barul unde lucra iubita lui si a impușcat-o in piept, ranind si un client al localului.

 Femeia traia in teroare de luni de zile si a cerut oamenilor legii sa o apere. A depus plangere in urma cu o saptamana, s-au facut audieri, insa nimeni nu a luat vreo masura sa o protejeze pe femeie.

Imediat dupa crima, agresorul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de politisti.

Cei doi traiau de mai multi ani impreuna…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie de 48 ani, accidentata mortal pe un drum din Olt. Șoferul, ambulanțier, ieșise din tura și se indrepta spre casa

08:15, 02.05.2024 - O femeie in varsta de 48 ani, pieton, a fost accidentata mortal in seara zilei de 1 mai 2024, pe un drum din județul Olt. Un ambulanțier care terminase tura de lucru conducea spre casa, iar in localitatea Pleșoiu a acroșat o femeie care a incercat sa traverseze strada.

Moarte suspecta in Tulcea! Femeie de 36 de ani, gasita impuscata intr-o padure, dupa ce a plecat de acasa cu arma soțului

19:55, 29.03.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Tulcea. O femeie in varsta de 36 de ani a fost gasita impuscata intr-o padure, dupa ce a plecat de acasa cu arma soțului. Iata ce s-a intamplat, de fapt!

Cea mai tanara femeie primar din Ecuador, impuscata mortal: Aceasta militase pentru un acces mai bun la apa potabila

16:55, 25.03.2024 - Femeia primar in varsta de 27 de ani a orasului San Vicente din Ecuador, zguduit de violenta bandelor, a fost impuscata mortal, a anuntat duminica politia, citata luni de DPA, informeaza observatornews.ro .

Cea mai tanara femeie primar din Ecuador, impuscata mortal. Tanara in varsta de 27 de ani militase pentru un acces mai bun la apa potabila

16:50, 25.03.2024 - Femeia primar in varsta de 27 de ani a orasului San Vicente din Ecuador, zguduit de violenta bandelor, a fost impuscata mortal, a anuntat duminica politia, citata luni de DPA, informeaza observatornews.ro .

O femeie din Valea Lunga a accidentat mortal un biciclist

13:10, 20.03.2024 - Astazi, 20 martie a.c., polițiștii din Moreni au intervenit in cazul unui accident petrecut pe raza comunei Valea Lunga. Din primele cercetari a reieșit faptul ca o șoferița in varsta de 49 de ani, din Valea Lunga, in timp ce s-ar fi deplasat pe Strada Soarelui din localitatea Valea Lunga – Ogrea, ar…

Femeie din Mehedinți, ucisa cu bestialitate de propriul fiu, consumator de droguri. Ce a facut tanarul imediat dupa comiterea crimei

12:01, 02.03.2024 - Incident șocant in Drobeta Turnu Severin, unde o femeie in varsta de 54 de ani a fost ucisa cu bestialitate de propriul ei fiu, in varsta de 28 de ani. Cei doi locuiau impreuna, dupa ce femeia divorțase. Fiul ei era cunoscut drept consumator de droguri.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).


Ce parere ai despre aceasta stire?