Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Federaţia Greacă de Fotbal a retrogradat al treilea club pentru corupţie

Publicat:

de Fotbal a decis vineri retrogradarea in liga secunda a celui de-al treilea club implicat in scandalul meciurilor trucate din , , dupa ce, in ultimele doua luni, au luat aceeasi masura si in cazul cluburilor Kavala si .  

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal, Liga 2: Deși a avut un final de sezon excelent, Unirea Dej a retrogradat in liga a treia

21:40, 11.05.2024 - Deși a avut un final de sezon excelent, avand patru victorii și doua rezultate de egalitate in cele șase etape din play-out, Unirea Dej a retrogradat in liga a treia. Unirea avea nevoie de victorie in ultima etapa, pe care a reușit-o (1-0 cu CSM Alexandria) și ca CSC Dumbravița sa piarda acasa cu Ceahlaul.…

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Succesorul lui Luis Rubiales, inculpat si el intr-un caz de coruptie

17:25, 12.04.2024 - Succesorul lui Luis Rubiales la conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa scandalul sarutului fortat a fost si el inculpat, vineri, intr-un dosar de coruptie, a anuntat justitia spaniola, potrivit AFP, conform News.ro.

Romania Under-19, invinsa de Ungaria cu 3-1, a retrogradat din primul esalon european la fotbal feminin

21:16, 09.04.2024 - Selectionata Romaniei a fost invinsa de echipa Ungariei, cu scorul de 3-1 (1-0), marti seara, la Telki (Ungaria), in Grupa A7 a preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin Under-19 din 2024.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Luis Rubiales, fostul șef al Federației Spaniole de Fotbal, arestat intr-un dosar de corupție

14:40, 03.04.2024 - Luis Rubiales, fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF), a fost arestat miercuri, 3 aprilie, intr-un dosar de corupție privind un contract de mai multe milioane de euro pentru transferul Supercupei in Arabia Saudita, transmite BBC.Rubiales a fost reținut cand a aterizat la Madrid din…


Ce parere ai despre aceasta stire?