Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Hermannstadt obține prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iași

Publicat:

Dupa infrangerea din prima etapa a Superligii, pe teren propriu, FC Hermannstadt a obținut duminica prima victorie a sezonului, in deplasare la nou promovata Poli Iași. Sibienii s-au impus cu 3-1, ieșenii jucand din minutul 81 in 10 oameni.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Poli Iași obține victoria in partida cu FC Hermannstadt

18:20, 06.05.2024 - Intr-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit sa invinga echipa FC Hermannstadt cu un scor strans de 1-0, obținand victoria chiar in deplasare. FC Hermannstadt – Poli Iași 0-1 Partida a fost una echilibrata, iar prima reprize s-a incheiat…

Sueprliga: Victorie importanta pentru Poli Iasi la Sibiu

17:20, 06.05.2024 - Politehnica Iasi a invins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), luni, in deplasare, intr-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.Unicul gol al partidei a fost inscris de tunisianul Adel Bettaieb (74), cu un sut din careu.

SuperLiga: Poli Iași, victorie uriașa in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:15, 06.05.2024 - Poli Iasi a obținut trei puncte uriașe in lupta pentru evitarea retrogradarii, echipa antrenata de Tony da Silva impunandu-se in fața formației FC Hermannstadt, scor 1-0, in etapa a opta din play-out-ul SuperLigii.

Concluziile lui Marius Maldarașanu, dupa ce Hermannstadt a invins-o pe Petrolul: „E o victorie muncita și meritata”

22:26, 25.04.2024 - Marius Maldarașanu (49 de ani), antrenorul de la Hermannstadt, a tras concluziile dupa ce echipa lui a invins-o pe Petrolul, scor 2-0, in runda cu numarul #6 din play-out-ul Superligii. Dupa acest meci, Hermannstadt s-a salvat matematic de la retrogradare. Sibienii se claseaza pe primul loc in play-out,…

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie la limita cu Poli Iași – Moldovenii, fara șut pe poarta

18:45, 24.04.2024 - Universitatea Cluj a invins miercuri Poli Iași cu scorul de 1-0, in etapa cu numarul șase din play-out-ul SuperLigii. Deși posesia a fost una echilibrata, oaspeții au incheiat meciul fara șut pe poarta.

Hermannstadt obține prima victorie in deplasare din iulie. UTA, umilita de hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv

21:25, 12.04.2024 - Hermannstadt a reușit sa obțina prima victorie in deplasare din luna iulie, invingand echipa UTA Arad cu scorul de 3-1, in etapa a patra a play-out-ului. Hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv a fost crucial in aceasta victorie pentru sibieni.


Ce parere ai despre aceasta stire?