Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia lui Gerard Depardieu denunţă `o cabală` condusă împotriva actorului

Publicat:

Familia lui a denuntat duminica "o cabala" dupa difuzarea unui documentar TV socant despre vedeta franceza de cinema, o noua etapa a unei riposte mediatice a anturajului actorului, la scurt timp dupa o luare de cuvant a avocatilor sai, transmite AFP preluat de Agerpres.

"Bineinteles, suntem adesea socati de comentariile lui Gerard, dar tatal/bunicul/unchiul nostru a fost supus unei cabale fara precedent", au scris mai multi membri ai familiei actorului, printre care si fiica sa, actrita , intr-un articol de opinie publicat de Journal du dimanche.

Deplangand

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț: „Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia”

17:45, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, la Judecatoria Buftea, a avut loc o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Click! are toate detaliile din sala de judecata de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu. Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut in instanța ca martora…

IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum

18:36, 09.04.2024 - Familia indoliata anunta cu nemarginita durere, ca priveghiul dragei lor mama, soacra, bunica si strabunica, Franczia Katalin, profesoara de matematica... The post IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum first appeared on Informatia Zilei .

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Star Matinal. Adi Nartea, detalii despre plecarea in Asia Express. Cum a reacționat familia actorului cand a aflat vestea: ”Sper sa vina la aeroport” / VIDEO,

11:01, 28.02.2024 - Adi Nartea este pregatit pentru aventura din Asia Express. Familia il susține, iar soția va ramane acasa cu cele doua fiice. Actorul va face echipa cu colegul sau de breasla, Cosmin Vijeu și, amandoi iși doresc sa ajunga pana in finala.

Nikita, cautata cu bani pentru a-și retrage plangerea penala impotriva barbaților care au batut-o! Cum a reacționat vedeta la propunerea primita

22:25, 13.02.2024 - Dupa ce a fost batuta cu bestialitate in urma cu o luna, in Centrul Vechi al Capitalei, acum Nikita a fost cautata pentru a-și retrage plangerea penala. Familia unuia dintre atacatori i-a propus o oferta blondinei. Iata cum a reacționat ea.


Ce parere ai despre aceasta stire?