Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FAIR-MediaSind a negociat şi semnat contractul colectiv de muncă la Teatrul German din Timişoara

Publicat:

si Mass-Media FAIR-MediaSind a negociat si semnat, in baza mandatului acordat de membrul afiliat de Stat din Timisoara, contractul colectiv de munca din institutia de cultura, conform unui comunicat al federatiei, remis, marti, AGERPRES.

Contractul, inregistrat de ITM Timisoara, produce efecte juridice timp de doi ani, pentru toti salariatii institutiei, indiferent de data angajarii si indiferent de apartenenta sindicala.

Semnat de presedintele FAIR- MediaSind, , si de presedintele

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru invațamant dual Timișoara

18:10, 18.04.2024 - Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de invațamant dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primarie cu societatea timișoreana care a caștigat contractul. Investiția este facuta cu finanțare prin PNRR. Primaria pune la dispoziție un teren de trei hectare in…

Puroiul pușca dupa greva poștașilor: Salariile cresc, dar serviciile se vor scumpi!

19:25, 03.04.2024 - Ministrul Cercetarii si Digitalizarii Bogdan Ivan a afirmat ca, de astazi postasii sunt la munca, fiind depasit acest impas privind o greva, iar salariile nete ale acestora vor creste cu 350-400 lei. El a mai spus ca impactul bugetar este de peste 50 milioane lei, din optimizarea activitatilor Postei…

Postașii au incheiat greva generala. Noul contract colectiv de munca a fost semnat

11:50, 03.04.2024 - Angajatii Companiei Nationale Posta Romana au incheiat miercuri greva generala declanșata luni, a anuntat sindicatul din Posta Romana. Poștașii declanșasera conflictul de munca din cauza ca la nivelul companiei nu se incheiase contractul colectiv de munca si pentru ca erau nemulțumiți de salariile mici.

Postasii anunta greva generala: Negocierile privind contractul colectiv de munca au esuat

11:15, 20.03.2024 - Procesul de negociere a noului contract colectiv de munca din Posta Romana a esuat, iar oamenii se pregatesc pentru declansarea grevei generale cel tarziu la inceputul lunii aprilie, a anuntat BNS.

Calin Dobra, fostul lider al CJT: Noua maternitate, inaugurata la cinci ani dupa ce am semnat contractul de finanțare

12:45, 12.03.2024 - Social-democratul Calin Dobra spune ca actuala administrație județeana a inaugurat noua Maternitate Bega, de langa Spitalul Județean din Timișoara, la aproximativ cinci ani dupa ce el a semnat contractul de finanțare.

Accident de munca la Teatrul German din Timișoara. Motivul pentru care o bucata de decor a cazut peste o actrița

14:05, 05.02.2024 - Incidentul de la Teatrul German din Timișoara, din seara de 4 februarie, s-a datorat unui mașinist care s-a impiedicat și in cadere a lovit un element de pe scena. Actrița Olga Diana Torok nu a fost ranita grav.

Ancheta ITM la Teatrul German, dupa ce o actrita a ajuns la spital, fiind ranita in timpul unui spectacol

12:25, 05.02.2024 - In urma notificarii facute de Teatrul German de stat Timișoara la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Timiș, a demarat o ancheta vizand cauzele care au condus la accidental in urma caruia o actrita a fost ranita in timpul unei reprezentatii. Totul a pornit dupa ce un masinist s-a impiedicat. In…

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?