Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facebook va permite publicarea unor imagini interzise pana acum. De ce a luat aceasta decizie

Publicat:

a luat o decizie controversata, anuntand ca va permite publicarea unor imagini care fusesera pana acum interzise.

In luna mai, Facebook a decis sa interzica publicarea unor imagini socante, cum sunt cele care arata decapitari, pentru ca aceste scene au un impact psihologic negativ.

Acum, aceste imagini vor putea fi din nou publicate pe reteaua de socializare, pentru ca oamenii sa le poata vedea si condamna, scrie .

Schimbarea a devenit evidenta dupa ce un utilizator a cerut stergerea unor cadre in care un barbat mascat ucide o femeie, iar conducerea…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

BEC, decizie care permite desființarea alianței PSD-PNL pentru București. Daniel Baluța va redepune candidatura

14:20, 25.04.2024 - Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri o hotarare conform careia desființarea unei alianțe electorale se poate depune pana la data de 26 aprilie, deși potrivit unei hotarari de guvern, data-limita era 21 aprilie. Aceasta ar permite PSD și PNL sa mearga cu candidati separați.

Imagini din gospodaria pe care Dana Nalbaru și Dragoș Bucur o au la țara. Au propria livada, iar prezentatorul de la PRO TV se ocupa de arat

15:45, 17.04.2024 - Dana Nalbaru și Dragoș Bucur au fugit departe de agitația din Capitala și și-au construit la țara o casuța cocheta, unde au și o livada. Imagini cu gospodaria din Moșteni-Greci, județul Argeș.Cu dorința de a fi mai aproape de natura, Dragoș Bucur și Dana Nalbaru au facut o schimbare radicala in viața…

Incaierare intre fete, in plina strada. S-au luat de la o cearta pe rețeaua de socializare

16:30, 03.04.2024 - A fost scandal intre un grup de fete, pe o strada din Galați. Doua fete au fost agresate de mai multe adolescente, in urma unui discuții in contradictorii pe o rețea online de socializare. Ele au fost paruite, scuipate și lovite cu pumnii și picioarele.

Rețeaua de socializare a lui Donald Trump, in plina ascensiune la bursa / De ce analiștii nu cred in miliardele vehiculate?

00:05, 27.03.2024 - Compania media a fostului președinte american Donald Trump a debutat cu dreptul la bursa de la New York, marți, in prima zi de tranzacționare sub inițialele DJT, cele ale viitorului candidat republican la președinția SUA, potrivit AFP.

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Facebook pana masiva

18:16, 05.03.2024 - Rețeaua de socializare Facebook a suferit   o pana masiva marți dupa-amiaza. Utilizatorii au raportat,  incepand cu ora 17.00, probleme atat cu contul de Facebook, cat și cu accesul la Facebook Messenger.  Facebook ii informeaza ca parola este greșita  atunci cand incearca sa reintre in conturi. Site-ul…

A picat Facebook-ul. Este afectat si Facebook Messenger

17:55, 05.03.2024 - Facebook si Instagram au suferit intreruperi masive, lasand zeci de mii de utilizatori in imposibilitatea de a accesa popularele platforme de social media .Problema pare a fi globala. Reteaua de socializare Facebook sufera de o pana masiva in cursul zilei de marti dupa amiaza, utilizatorii au raportat…

Dupa „Fetița Zurli”, inca un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoara”

17:55, 04.03.2024 - Gașca Zurli este indragita de o mulțime de copii din Romania. Personajele simpatice au adus multa bucurie micuților, insa, acum, au fost anunțate vești neplacute. Dupa ce „Fetița Zurli” a decis sa plece din grup, Ionuț Varodi a anunțat retragerea, dorindu-și sa se implice in alte proiecte personale.


Ce parere ai despre aceasta stire?