Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Face2Face cu Valeriu Pleșca: Adresează aici o întrebare!

Publicat:

Candidatul Blocului Forța a Treia la funcția de primar al Capitalei, Valeriu Pleșca, este invitatul rubricii Face2Face de pe UNIMEDIA. Astfel, vizitatorii portalului nostru de știri pot adresa intrebari candidatului in perioada 22-28 mai. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Descinderi la Primaria Generala a Capitalei și la Poliția Locala București

15:30, 15.03.2024 - Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins vineri la Primaria Generala București și la sediul Poliției Locale București, informeaza Antena3. Direcția Naționala Anticorupție a descins in Primaria Generala a Capitalei in urma unui denunț legat de speța amenzii date de primarul Nicușor…

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins pentru a treia oara bugetul Capitalei pe 2024

18:51, 11.03.2024 - Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a reusit din nou sa voteze bugetul Capitalei pe 2024, inregistrandu-se 17 voturi pentru, 23 de abtineri si un vot impotriva. La fel ca la precedentele doua sedinte, PNL si PSD s-au pozitionat impotriva proiectului primarului.

Burduja: O candidatura comuna a PSD-PNL va aduce schimbarea. Nicușor Dan pierde și in propriul sondaj

14:20, 11.03.2024 - Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a declarat, luni, ca rezultatele sondajului de opinie publicat de Nicușor Dan prezinta „o poza de moment”, criticandu-l pe edilul Capitalei, care s-a plasat pe locul doi in preferințele bucureștenilor și pledand pentru o candidatura comuna PSD-PNL.

Trupe rusești, langa Chișinau: Unitatea militara ruseasca din mijlocul capitalei Transnistriei. Cu TAB-ul, la controlat civilii

09:05, 09.03.2024 - Printre uniforme și saracie se vede Parcul Central al orașului Tiraspol. In centrul troneaza Ecaterina a Rusiei. Aleea pana la statuie e flancata de alte patru busturi: toți eroi ai muncii socialiste.

Nicușor Dan vrea ca Bucureștiul sa aiba 90.000 de locuri de parcare cu taxa in zona centrala, „intr-un an și jumatate”

22:50, 07.03.2024 - Primarul general al Capitalei a declarat, joi, in cadrul unui interviu la „Jurnalul de Seara” de la Digi24, ca taxa pentru parcare nu va crește, iar ca intr-un an și jumatate ar vrea ca numarul locurilor de parcare cu taxa in inelul central al Bucureștiului sa ajunga de la 20.000 la 90.000.

Candidatul Ionuț Lupescu

16:00, 05.03.2024 - Fostul premier Nicolae Ciuca a anunțat ca PNL ia in calcul posibila candidatura a lui Ionuț Lupescu la Primaria Generala a Bucureștiului. S-au terminat clienții de partid? Ionuț Lupescu nu a fost testat cand s-a transferat la Bayer Leverkusen, in Bundesliga. Dar va fi daca vrea sa candideze din partea…

Nicușor Dan: Sunt foarte optimist ca miercuri o sa avem bugetul

14:31, 04.03.2024 - Primarul general Nicușor Dan afirma ca este „foarte optimist” ca miercuri va fi aprobat bugetul Capitalei pentru anul 2024: „Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcționarea activitații”.


Ce parere ai despre aceasta stire?