Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

F1: Calificările pentru MP al Azerbaidjanului, întrerupte temporar, în urma unui accident al olandezului Nyck de Vries

Publicat:

Prima parte a calificarilor (Q1) pentru al Azerbaidjanului de Formula 1 a fost intrerupta temporar vineri dupa un accident al olandezului Nyck de Vries (AlphaTauri), pe strazile din capitala Baku, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pilotul Max Verstappen, de neoprit: A castigat cursa sprint si apoi si calificarile la Grand Prix-ul Chinei

18:15, 20.04.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei. Este primul sau pole position pe circuitul de la Shanghai si al cincilea consecutiv de la inceputul sezonului pentru pilotul Red Bull, scrie news.ro .

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Doua surprize și o dezamagire in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 din Australia: Sainz, Tsunoda și Hamilton!

10:00, 23.03.2024 - Max Verstappen (26 de ani, Red Bull Racing) va pleca din pole-position duminica, ora 06:00 in Romania, in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Din prima linie, imediat in spatele olandezului, va pleca spaniolul Carlos Sainz jr, de la Ferrari. In aceasta dimineața, raportat la ora Romaniei, circuitul…

F1 - Politia a recuperat un Ferrari care i-a apartinut lui Gerhard Berger, furat acum 28 de ani

14:05, 04.03.2024 - O masina Ferrari care i-a fost furata fostului pilot de Formula 1 Gerhard Berger in urma cu 28 de ani a fost recuperat de politia londoneza, informeaza DPA, potrivit Agerpres. Bolidul Ferrari F512M de culoare rosie a fost una dintre cele doua masini sport italiene furate in timp ce pilotii lor participau…

Toți ochii pe calificarile MP din Bahrain » Record de audiența la Antena 1

13:11, 02.03.2024 - Antena 1 a inregistrat vineri cea mai mare audiența pentru calificarile unui mare premiu de Formula 1. Azi are loc prima cursa de Formula 1 din 2024. De la 17:00 va incepe Marele Premiu din Bahrain. Cursa va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe Antena 1. Conform unui comunicat al postului, calificarile…

Formula 1, revenire spectaculoasa in audiente la Antena 1. Calificarile pentru Marele Premiu, cea mai urmarita etapa Formula 1

12:40, 02.03.2024 - Antena 1 a reusit sa inregistreze cea mai mare audienta pentru calificarile unui mare premiu de Formula 1 – 2.8 puncte de rating pe publicul comercial (21-54 de ani) din ultimul deceniu. Fata de sezonul precedent, calificarile primului mare premiu al anului au avut o audienta de 5 ori mai mare.

Formula 1: Max Verstappen, al șaselea timp in primele antrenamente din Bahrain

16:26, 29.02.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, iar cel mai rapid a fost Daniel Ricciardo (Visa Cash App RB F1 Team - fosta AlphaTauri). Max Verstappen (campionul ultimelor trei ediții din Marele Circ) a avut al șaselea timp.

Serverul Poștei Moldovei a picat, dupa un atac al hackerilor: Serviciile, intrerupte temporar

17:00, 20.02.2024 - Intreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a fost supusa unui atac cibernetic. Astfel, prestarea serviciilor poștale și financiare a fost sistata pana la recuperarea sistemului, anunța responsabilii.


Ce parere ai despre aceasta stire?