Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exxon "pompeaza" 15 milioane de dolari in Marea Neagra

Publicat:

ExxonMobil investeste, pentru inceput, peste 15 milioane de dolari (circa 53,77 milioane de lei), fara TVA, in programul de forare in , in cadrul caruia a semnat contracte cu patru companii.

din Romania estima ca valoarea contractelor pentru serviciile de forare in se situeaza intre 250 si 750 de milioane de dolari.

Contractele cu ExxonMobil vor avea o durata de patru ani si prevad, printre altele forarea de puturi in , unde compania a demarat explorarile pentru gaze naturale impreuna cu OMV Petrom.

Cel mai…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protest Greenpeace la sediul OMV Petrom, fata de proiectul Neptun Deep: Nu distrugeti Marea Neagra

11:31, 27.03.2024 - Activistii Greenpeace protesteaza miercuri la sediul OMV Petrom, impotriva noului proiect de gaze din Marea Neagra, Neptun Deep. Activiștii, care au scris mesaje cu vopsea galbena pe cladirea OMV, susțin ca exploatarea gazelor amenința habitatele din Marea Neagra si va accelera schimbarile climatice.

Preturile petrolului au crescut miercuri cu 3%, la maximul ultimelor patru luni

06:55, 14.03.2024 - Contractele futures pentru petrolul Brent au crescut cu 2,11 dolari, sau cu 2,6%, la 84,03 dolari pe baril, in timp ce pretul titeiului U.S. West Texas Intermediate (WTI) a crescut cu 2,16 dolari, sau cu 2,8%, la 79,72 dolari. Pretul petrolului Brent a incheiat ziua la cel mai ridicat nivel din 6 noiembrie.…

Gazele din fantana. Oamenii din Bazdana au sesizat mai demult, dar ce credeti ca a urmat?

07:41, 05.03.2024 - Locuitori din satul Bazdana, comuna Calopar, din judetul Dolj, sustin ca au facut nenumarate sesizari catre autoritati privind acumularile de gaze in pamant si pericolul la care sunt expusi in momentul in care acestea ies la suprafata, insa pana acum nu au primit niciun raspuns. „Gaze sunt aici, in…

Reuters: Super martea alegerilor primare din SUA va pune la incercare puterea politica a industriei criptografice

07:00, 04.03.2024 - Modul in care acesti candidati performeaza marti, cand zeci de candidaturi din America vor fi reduse la doi concurenti, va indica cat de multa influenta ar putea exercita directorii cripto din ce in ce mai bogati, in noiembrie. Alegerile primare vor avea loc in 15 state americane. Super-PAC-urile noi…

OMV Petrom primește, prin PNRR, 50 de milioane de euro, pentru producția de hidrogen verde la Petrobrazi

09:26, 26.02.2024 - OMV Petrom anunța semnarea a doua contracte de finanțare prin PNRR pentru construirea a doua capacitați de producție de hidrogen verde cu o capacitate totala de 55 MW la rafinaria Petrobrazi.

O greșeala intr-un tabel Excel a dus la pierderea a milioane de dolari

00:55, 16.02.2024 - Fondul suveran norvegian a pierdut 92 de milioane de dolari, din cauza unei greseli intr-un tabel Excel, o suma de doua ori mai mare decit pierderile operationale si accidentale cumulate suferite de acest fond in decurs de zece ani, din 2010 in 2020. O greseala administrativa din februarie 2023 - o…

Prețuri amețitoare la reclamele din timpul Super Bowl: milioane de dolari pentru 30 de secunde. Sumele „aproape ca s-au dublat in ultimul deceniu”

12:25, 09.02.2024 - Anul trecut, peste 113 milioane de oameni au urmarit Super Bowl. Este unul dintre cele mai vizionate evenimente televizate ale anului și, indiferent daca publicul urmarește meciul, este o ocazie unica pentru companii de a-și face publicitate in fața unui numar incredibil de persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?