Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expunerea la soare - împiedică sau nu răspândirea infecției COVID-19

Publicat:

CHIȘINAU, 24 iul – Sputnik. Expunerea la soare sau la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius nu impiedica raspandirea noului tip de coronavirus. Mai mult, te poți infecta indiferent de cat de cald este afara sau daca te expui la soare sau nu. © Fotolia / NitrExista o legatura intre raspandirea Covid-19 si alimentatie? Ce spun specialiștii

Precizarea a fost facuta de Agenția Naționala de , in contextul apariției a tot felul de mituri și falsuri despre infecția COVID-19. Potrivit specialiștilor, virusul este sensibil la razele ultraviolet, dar infecția va continua…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Atena, sufocata de praf si nisip din Sahara, „un amestec extrem de toxic. Oamenii, sfatuiți sa evite „deplasarile inutile”

23:00, 28.03.2024 - Atenienii se sufoca in norii de praf gros aduși din Sahara, impreuna cu vremea neobișnuita de calda, au avertizat joi meteorologii și medicii, potrivit News.ro. „O furtuna tipica de nisip cu o raza de acțiune de 200 de kilometri (aproximativ 120 de mile) transporta intre 20 și 30 de milioane de tone…

Restricții alimentare, dar și meniu echilibrat in perioada postului: ce recomanda specialiștii

10:15, 26.03.2024 - Din punct de vedere nutrițional, Postul Mare poate fi definit ca o perioada de restricții alimentare și comportamentale asumate benevol. Or, acest fapt necesita o buna informare, menționeaza Agenția Naționala pentru Sanatate Publica (ANSP). Specialiștii ANSP au trecut in revista citeva greșeli alimentare…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Europa nu este pregatita sa faca fața efectelor schimbarilor climatice care vor provoca pagube catastrofale, arata primul raport privind situația din UE. Care sunt „punctele fierbinți” de pe harta blocului comunitar

21:05, 11.03.2024 - Acționați acum sau schimbarile climatice vor provoca pagube catastrofale in Europa, ii avertizeaza oamenii de știința pe liderii europeni in primul raport al Agenției Europene de Mediu (AEM) privind riscurile climatice cu care se confrunta blocul comunitar, relateaza publicația Politico, care prezinta…

Dolj: Geologii fac verificari la Bazdana. Verifica acumularile de gaze

06:15, 07.03.2024 - Geologii au ajuns miercuri la Bazdana, satul doljean in care in fantani și sub case exista acumulari de gaze. Firma care va realiza studiul geofizic le va spune autoritaților ce e de facut pentru ca oamenii sa fie in siguranța. Specialiștii au insa nevoie de cateva zile pentru o concluzie. Geologii…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…


Ce parere ai despre aceasta stire?