Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLOZII la BARCELONA - VIDEO

Publicat:

Din primele informații cel puțin 21 de persoane au fost ranite.

Metro.co.uk susține ca o persoana se afla in stare critica, opt sunt grav ranite și 12 au rani minore.

Explozia a avut loc in apropiere de celebra artera turistica .

Barcelona a fost lovita la mijlocul lunii trecute de un atac terorist pe . In urma atacului 14 persoane și-au pierdut viața in urma cu o luna.

știrea se actualizeaza

VIDEO:

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

O șoferița beata a intrat cu mașina in cladirea unde avea loc o petrecere, in SUA. Doi copii, frate și sora, au murit, 15 persoane au fost ranite | VIDEO

19:15, 21.04.2024 - Doi frați, fetița de 8 ani și un baiețel de 5 ani, au fost uciși sambata, 20 aprilie, dupa ce un o șoferița beata a scapat mașina de sub control și a intrat cu viteaza in cladirea in care avea loc o petrecere ocazionata de o zi de naștere, la Swan Creek Boat Club din Berlin Charter Township, statul…

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

ACCIDENT GRAV, la BUJORENI: Trei persoane ranite, transportate la spital

10:05, 02.04.2024 - Accident rutier la Bujoreni Polițiștii rutieri intervin in acest moment pe Drumul Național 7, la un eveniment rutier, soldat cu ranirea mai multor persoane. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca pe Drumul Național 7, in localitatea Bujoreni, la km 182+ 800, din cauze care urmeaza sa fie…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite

20:10, 24.03.2024 - Patru persoane au murit și opt au fost ranite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, dupa ce un vehicul care participa la cursa a ieșit... The post VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte

21:00, 22.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?