Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experţii ucraineni avertizează cu privire la un nou val mult mai 'ucigător' de COVID-19

Publicat:

Ucraina, care se confrunta cu un nou val de coronavirus, ar putea sa inregistreze un numar record de decese din cauza COVID-19 pe fondul unei campanii de vaccinare ce treneaza, au avertizat vineri experti ucraineni, citati de .

Dupa ragazul din vara, numarul de noi contaminari a crescut rapid cu 27.600 de noi cazuri de coronavirus inregistrate oficial in cursul ultimilor sapte zile, fata de 17.000 in saptamana anterioara.

Numarul spitalizarilor zilnice a depasit 1.200 in medie in ultimele sapte zile, comparativ cu 840 saptamana precedenta.

"Dupa toate probabilitatile,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea „minora”, avertizeaza experții

17:35, 13.05.2024 - Pandemia de COVID-19 va parea „minora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. Dame Sally Davies, fostul medic șef al Angliei.

EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente

11:15, 13.05.2024 - Expunerea la medicamente permite agenților patogeni sa dezvolte capacitați de rezistența, iar utilizarea excesiva a medicamentelor, cum ar fi antibioticele, accelereaza acest proces. The post EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente first…

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Dronele ieftine folosite masiv de Ucraina nu pot inclina balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții

22:50, 18.03.2024 - Ucraina se bazeaza pe utilizarea masiva a dronelor pentru a compensa deficitul obuzelor de artilerie și a submina capacitațile militare rusești, totuși e puțin probabil ca acestea sa incline balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții, relateaza AFP.

Stoltenberg avertizeaza ca țarile NATO nu ofera „suficiente" munitii pentru Ucraina

15:41, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza „suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are „consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit France Presse, citata de Agerpres.

NATO nu este de acord cu privire la apelul Papei privind “capitularea” Ucrainei

19:45, 11.03.2024 - Kremlinul a declarat luni ca apelul Papei Francisc la discuții pentru a pune capat razboiului din Ucraina este “destul de ușor de ințeles”, dar șeful NATO a spus ca nu este momentul sa se vorbeasca despre “capitulare”, noteaza Reuters. Papa Francisc a declarat intr-un interviu inregistrat luna trecuta…

Moscova acuza NATO ca transforma Moldova intr-o „a doua Ucraina" și avertizeaza cu privire la posibile consecințe

13:35, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, a acuzat NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”, fara a se gandi la „posibile consecințe”, raspunzand unei declarații facute de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.


Ce parere ai despre aceasta stire?