Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experții avertizează țările arabe că acesta ar putea fi ultimul boom al industriei petroliere. „Este începutul sfârșitului” (CNN)

Publicat:

Boomul industriei petroliere provocat de razboiul din Ucraina a imbogațit (din nou) țarile din , care beneficiaza de rezerve mari de energie, dar experții avertizeaza ca aceasta ar putea fi ultima data cand prețul petrolului va mai atinge valori atat de mari, scrie CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un expert din Ucraina avertizeaza: „Toate țarile din Europa, inclusiv Romania, sunt țintele hackerilor ruși”

10:21, 13.04.2024 - Inainte de invazia rușilor in Ucraina, un razboi nevazut se purta deja de luni de zile. Hackerii rușilor au dat atacuri țintite catre sisteme esențiale din Ucraina, iar pe 24 februarie au lansat unul dintre cele mai puternice. E un razboi paralel, a declarat, in exclusivitate pentru Digi24, coordonatorul…

Șeful forțelor NATO din Europa avertizeaza: Rușii au mai multe trupe in Ucraina decat la inceputul invaziei

12:25, 11.04.2024 - Armata rusa a devenit mai numeroasa de-a lungul perioadei care a trecut de la declanșarea invaziei din Ucraina, in februarie 2022, a declarat, miercuri, generalul Christopher Cavoli, Comandantul Suprem al forțelor Aliate ale NATO din Europa, conform Business Insider.

Dronele ieftine folosite masiv de Ucraina nu pot inclina balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții

22:50, 18.03.2024 - Ucraina se bazeaza pe utilizarea masiva a dronelor pentru a compensa deficitul obuzelor de artilerie și a submina capacitațile militare rusești, totuși e puțin probabil ca acestea sa incline balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții, relateaza AFP.

Stoltenberg avertizeaza ca țarile NATO nu ofera „suficiente" munitii pentru Ucraina

15:41, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza „suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are „consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit France Presse, citata de Agerpres.

Ora și amenințarea dinspre Moscova. Zaharova avertizeaza cu un razboi european dand vina pe alții

19:05, 13.03.2024 - In stilul sau obișnuit, Moscova amenința cu extinderea razboiului din Ucraina susținand ca acest lucru s-ar intampla nu din cauza sa, ci din cauza faptului ca Occidentul ar merge „pe marginea prapastiei” prin susținerea acordata țarii invadate de forțele armate ale Rusiei.

Rusia da probabil cea mai importanta lovitura de spionaj de la inceputul razboiului din Ucraina

19:35, 26.02.2024 - Contraofensiva ucraineana a reprezentat un eșec pentru forțele armate de la Kiev. Mult promovata in presa – inclusiv printr-un videoclip – operațiunea nu a reușit sa redea avantajul forțelor armate ucrainene. Experții internaționali au ridicat numeroase semne de intrebare cu privire la eficacitatea…

Inarmare pe repede-inainte: aliații indo-pacifici ai SUA și China și-au majorat masiv eforturile militare

01:35, 15.02.2024 - Pe masura ce conflictele se intețesc in Ucraina și in Orientul Mijlociu, țarile din intreaga lume cheltuiesc mai mult pe armatele lor. In 2023, cheltuielile globale totale pentru aparare au ajuns la 2,2 trilioane de dolari, o creștere cu 9% fața de anul precedent, a anunțat marți un nou raport al think…

Kirilo Budanov arunca in aer scandalul Starlink: Rusia cumpara terminale din țarile arabe

23:30, 13.02.2024 - Fortele rusesti cumpara terminale de internet prin satelit Starlink din "tarile arabe" pentru a le folosi pe campul de lupta, a declarat marti agentia de spionaj militar din Ucraina, relateaza Reuters. Serviciul detinut de Elon Musk a fost vital pentru Kiev pentru comunicatiile de pe campul de lupta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?