Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost dată afară Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în culise la Insula Iubirii

Publicat:

Sezonul 5 al show-ului ””, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita . Roșcata, calina, reușind sa prinda in mrejele sale barbații, a fost totuși data afara, sancțiunile disciplinare avand și ele o concluzie. Motivul pentru care , ispita de la , a fost data afara de la Antena […] The post EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe

10:50, 11.03.2024 - Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi in bucatarie, care vor da o noua dimensiune competiției.

Insula Iubirii 2024. Unde se filmeaza noul sezon

18:35, 06.03.2024 - Insula Iubirii 2024. Au inceput deja filmarile pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii de la Antena 1. Cuplurile iși testeaza limitele iubirii și iși dau seama cat de fidele sunt. Iata unde se filmeaza noul sezon!

Motivul real pentru care Octavia Geamanu și-a luat ‘Adio’ definitiv de la Antena 1. Fosta prezentatoare spune ce s-a intamplat: „Nu a fost alegerea mea” EXCLUSIV

14:36, 06.03.2024 - Octavia Geamanu este una dintre cele mai cunoscute știriste din Romania. A prezentat știrile Observator timp de 12 ani, cu multa pasiune și daruința pentru jurnalism, iar acum se afla in plin razboi cu trustul Intact. Octavia Geamanu se afla in mijlocul a trei procese judiciare impotriva postului Antena…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.


Ce parere ai despre aceasta stire?